Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Eugen Neagoe face apel la unitate în Craiova. "Îmi doresc o singură echipă foarte puternică, care să domine fotbalul în România" EXCLUSIV

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 16 iun 2021
mail-share icon Email

Sezonul 2021-2022 al Ligii 1 va marca o confruntare în premieră între CS Universitatea Craiova, echipa patronată de către Mihai Rotaru, şi FC U Craiova 1948, echipa patronată de către Adrian Mititelu. La emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+, Eugen Neagoe a declarat că această rivalitate nu e benefică, iar soluţia ar fi să rămână o singură echipă în Craiova. 

FC U Craiova a promovat în Liga 1, după ce a câştigat play-off-ul Ligii 2. Conducătorii clubului au planuri măreţe şi l-au numit antrenor pe Adrian Mutu, fost selecţioner al naţionalei de tineret.

Galeriile 'Ştiinţei' s-au împărţit între cele două echipe din oraş şi se vor înfrunta în noul sezon al Ligii 1, pe arena 'Ion Oblemenco'.

"CS Universitatea Craiova are o bază de top, cum nu a avut niciodată echipa din Craiova. Acolo am crescut, acolo am jucat, în baza de pregătire am stat ani de zile. Nu era la nivelul de acum, e un nivel european acum. Condiţii de top din toate punctele de vedere, totuşi Craiova a rămas pe locul 3. Un singur loc 2 a ocupat, anul trecut, nu au reuşit să câştige campionatul. Echipa a rămas la acelaşi nivel ca acum patru ani, pe vremea lui Mangia, chiar dacă financiar sunt lucrurile în regulă.

Ca un fost jucător la Craiova... nici nu ştiu care e adevărata echipă. Mi-aş fi dorit, cu tot respectul pentru oamenii care ţin aceste echipe în viaţă, la un nivel foarte bun, sper ca şi FC U Craiova să ajungă la acelaşi nivel cu Universitatea Craiova. Mi-aş fi dorit în Craiova o singură echipă, aşa cum am jucat atâţia ani şi am obţinut performanţe. De ce? Pentru ca toţi suporterii olteni, toţi oamenii care iubesc Craiova fotbalistică, să fie împreună, aşa cum se întâmpla cu mulţi ani în urmă. Am jucat şi cu 50.000 de oameni în tribune, erau urcaţi pe toate schelele, îmi amintesc un meci cu Dinamo. Acum să vezi două echipe în Craiova, cu suporterii împărţiţi, urându-se. Îmi doresc o singură echipă foarte puternică, care să domine fotbalul în România", a spus Eugen Neagoe, în cadrul emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele