Ultima oră
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun
VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova VIDEO | ”Mi-aş dori să-i cer scuze acelui suporter”. Paul Iacob, afectat de reacţia de la finalul meciului cu Universitatea Craiova
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Evan Ndicka a trecut cu bine peste momentele grele. Ce urmează pentru jucătorul Romei

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21559610/1/serie-a.jpg

Fotbalistul echipei AS Roma, Evan Ndicka, care s-a prăbuşit pe teren, duminică, la Udinese, iar după alte analize se pare că este aproape de a fi externat din spital.

Potrivit La Gazzetta dello sport, ultimele teste efectuate în această dimineaţă au fost foarte pozitive. Fostul jucător de la Auxerre a fost în mod clar luat în considerare pentru o externare rapidă din spitalul din Udine.

Fundaşul central al oaspeţilor a fost văzut cum îşi duce mâna la piept, de două ori, apoi s-a prăbuşit pe gazon, în minutul 70. Arbitrul Pairetto a oprit meciul imediat şi a permis medicilor să intre pe teren. Ivorianul de origine franceză a fost scos cu targa de pe teren, conştient, el făcând semne publicului că este în ordine.

Antrenorul Romei, Daniele de Rossi a mers la Ndickla pentru a se asigura de starea acestuia, apoi au avut loc discuţii între el, arbitru şi Cioffi, antrenorul lui Udinese. Cum jucătorii celor două echipe erau şi ei destul de surescitaţi, s-a luat decizia ca meciul să fie suspendat definitiv, la scorul de 1-1, înregistrat în momentul incidentului.

Evan Ndicka (24 de ani) a fost transportat la Spitalul Santa Maria della Misericordia. După ultimele informaţii, neoficiale, se pare că a fost vorba de un preinfarct.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele