Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

EXCLUSIV ǀ Cea mai categorică victorie a CFR-ului în mandatul lui Petrescu a atras laude. Mirel Albon: ”Revine la ce ştie, lucruri simple, clare, eficiente” / George Florescu: ”Trebuie să îi acordăm încredere”

CFR Cluj Publicat pe 25 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20442860/1/dan-petrescu.jpg

CFR Cluj a câştigat partida cu Sepsi, cu 2-0, iar Mirel Albon şi George Florescu au comentat victoria campioanei, din etapa a 13-a din Casa Liga 1, în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport +.

Cei doi au concluzionat că ardelenii încep să revină la jocul pe care îl prestau în mandatele trecute ale lui Dan Petrescu. Deşi CFR nu a impresionat, echipa începe să se plieze pe stilul ”Bursucului”, iar Florescu a scos în evidenţă eficienţa campioanei la fazele fixe, atât în apărare, cât şi în atac.

Mirel Albon: ”Dan Petrescu a revenit la stilul său, apărare beton, iar la 0-0 jucătorii se apropiau toţi de adversari. Sepsi a închis bine, a avut şi o ocazie. Au fost faze fixe ale CFR-ului, dar nu îl înţeleg pe Bergodi, cum a pregătit meciul. Ninaj era bun la fazele fixe, nu era pe lista indisponibililor, a fost rezervă, dar a lipsit. Nu înţeleg de ce nu a jucat. CFR ar fi marcat mai greu dacă juca el. Petrescu revine la ce ştie, lucruri simple, clare, eficiente pentru campionatul României”.

George Florescu: ”Trebuie să îi acordăm încredere lui Petrescu, pentru că 75% în fotbal se marchează din faze fixe. E inconştienţă pentru antrenorii care nu pregătesc fazele fixe. Echipele lui Petrescu iau puţine goluri din faze fixe şi marchează mai mult din faze fixe, comparativ cu CFR-ul lui Edi Iordănescu sau Şumudică”.

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi OSK, în ultimul meci al etapei a 13-a din Casa Liga 1. Golurile au fost marcate de Bouhennna '24 şi Culio '53.

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Bouhenna (Boateng '46), Burcă, Camora - Culio (Cestor '83), Boateng, Deac (Păun '83) - Omrani, Alibec (Debeljiuh '83), Petrila. Antrenor: Dan Petrescu
  • Sepsi: Niczuly - R. Dimitrov, Tincu, Mitrea, R. Ispas - Aganovic (Bojic '74), N. Păun, Fofana (Ştefănescu '62), Bărbuţ - Golofca (Aşkovski '62), Chunchucov Luckassen '74). Antrenor: Cristiano Bergodi

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele