Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

EXCLUSIV | CFR, net superioară Craiovei. ”Chiar şi în prima repriză a fost mai bună, iar Păun e omul meciului, a făcut un meci extraordinar”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20192051/1/sab.png

CFR Cluj a câştigat derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 3-1, în direct pe Look Sport+. Ardelenii s-au distanţat la patru puncte în fruntea campionatului, iar FCSB este obligată la victorie duminică cu Sepsi, pentru a nu pierde contactul.

Ioan-Ovidiu Sabău a făcut o scurtă analiză a partidei şi s-a declarat uimit de jocul modest prestat de Universitatea Craiova, formaţie care a ajuns la cinci partide fără victorie, dintre care patru au fost eşecuri.

”Prima repriză a fost una echilibrată, dar a doua a fost ceva bizar. Craiova nu a ieşit bine de la cabine. Mă aşteptam să arate mult mai bine, veneau după patru meciuri fără victorie şi erau motivaţi să nu piardă locul 3.

Chiar şi în prima repriză CFR a fost mai bună, iar Păun e omul meciului, a făcut un meci extraordinar”,
a spus Sabău, la Look Sport+.

Clasament: 1. CFR Cluj - 48 de puncte, 2. FCSB - 44, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 36, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 29.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele