Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

EXCLUSIV | Erori de arbitraj grave la FCSB - Mioveni! Cum au fost analizate fazele controversate

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 16 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20432281/1/fcsb-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-16-10-2021-1.jpg

FCSB s-a impus categoric în faţa celor de la CS Mioveni, la capătul unui meci disputat în condiţii extreme pentru „roş-albaştri”. În lipsa multor fotbalişti şi a întreg staff-ului tehnic, au reuşit să câştige spectaculos 3-0. 

Golurile marcate au fost analizat în cadrul emisiunii Fotbal Look, de către invitaţii prezenţi în studio (Cătălin Berindean, Eric de Oliveira şi Ronaldo Deaconu). 

Cătălin Berindean, specialistul Look Sport, a criticat în termeni foarte duri prestaţia centralului Marcel Bârsan.

„Primul gol a fost marcat dintr-un penalty marca Marcel Bârsan, al doilea gol a fost ofsaid clar la Keseru. Golul 3 a fost frumos, dar era deja 2-0. 13 jucători au fost suficienţi, dar eu zic că au fost 15, dacă îl luăm şi pe Bârsan, şi pe asistentul care n-a semnalizat ofsaid”, a afirmat Berindean, la Fotbal Look. 

Cum a comentat Eric de Oliveira faza penalty-ului: „Fază controversată. Keseru putea să ajungă la minge, nu ştiu ce să zic. Atacul a fost asupra mingii, dar necontrolat. Nu ştiu dacă era de acordat penalty. Keseru vrea să continue, dar atingerea la piciorul lui a fost prea rapidă. Piciorul stâng al lui Scarlatache e necontrolat”. 

Adrian Scarlatache, fotbalistul celor de la Mioveni care a provocat penalty-ul din care s-a deschis scorul, a comentat de asemenea momentul respectiv: „Am simţit în timpul meciului că nu a fost penalty. El s-a aruncat peste picioarele mele. S-a acordat prea uşor penalty. A fost şi ofsaid la golul lor al doilea. Este păcat, suntem o echipă mică. Totul s-a acordat prea uşor, galbenul, penalty-ul. FCSB este echipa mai bună, sigur, dar am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal”. 

VIDEO cu fazele analizate din FCSB - Mioveni

Penalty-ul obţinut de Claudiu Keseru

Golul marcat din ofsaid

Al doilea galben primit de Buziuc

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele