Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | FC Argeş, revelaţia Ligii 1! Albon: "Venirea lui Jean Vlădoiu a schimbat radical situaţia" / Goian: "Au o apărare constantă şi au linişte la echipă"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 19 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19994152/3/bs5a7510.jpg

FC Argeş continuă seria incredibilă de meciuri fără înfrângere în Liga 1, după victoria din deplasare cu FC Voluntari, scor 1-0. Din zona retrogradării, piteştenii au ajuns aproape de locurile de play-off. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport, Mirel Albon şi Lucian Goian au declarat că aceste rezultate excelente se datorează atmosferei bune de la echipă şi a managementului.

În direct pe Look Sport, Malele a înscris în minutul 17 la Voluntari. Este reuşita cu numărul 8 în Liga 1 pentru atacantul elveţian de la FC Argeş. Raportul şuturilor pe poartă în meci a fost 4-1 pentru oaspeţi.

FC Argeş n-a mai pierdut în Liga 1 din 13 decembrie. Sunt 11 meciuri consecutive fără eşec pentru echipa antrenată de către Mihai Ianovschi şi Andrei Prepeliţă.

“E o victorie meritată. Două echipe care aveau posesie mai slabă şi era interesant de văzut cum va decurge confruntarea. E clar că Voluntariul era echipa care trebuia să atace, dar a venit acel gol rapid. Probabil că era o stare de euforie la Voluntari după meciurile foarte bune cu Viitorul şi CFR Cluj. N-au ştiut să deblocheze apărarea Argeşului.

Cred că la FC Argeş a apărut ceva care a schimbat radical situaţia: a venit Jean Vlădoiu preşedinte. Au apărut şi jucători potriviţi. În acest moment, echipa are un echilibru atât în teren, cât şi în afara terenului. Apărarea este foarte omogenă. În plus, au jucători tineri care sunt foarte buni, nu trebuie să-i schimbe în primele minute”, a spus Mirel Albon, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19994152/2/mirel-albon.jpg

“A fost o lecţie de contraatac la golul celor de la FC Argeş. Şi viteza cu care portarul a repus mingea în joc. De obicei, portarii aşteaptă. Malele e un atacant care se află într-o formă foarte bună, putea să mai înscrie. FC Argeş e o echipă care joacă, modestă, îşi fac treaba. Au un cuplu de antrenori tineri. Este o atmosferă bună la echipă. Au adus jucători buni, Palic, Malele, Dumitru. Au o apărare constantă, contează foarte mult. E o echipă care primeşte foarte greu gol, au făcut 0-0 şi cu FCSB. Au linişte, nu se gândesc la play-off, iau meci cu meci”, a spus Lucian Goian.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19994152/1/lg.png

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19994152/4/clasament-fc-arges.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele