Ultima oră
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo "Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală

EXCLUSIV | Iftime, intrigat de jucătorul aflat aproape de Craiova: "Copilul ăla cu burtică e excepţional ca fotbalist, dar dă rău la televizor când îl vezi"

Liga I Publicat pe 17 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20197320/2/iftime.jpg


Valeriu Iftime a trecut cu greu peste eşecul echipei sale, 4-3 la Clinceni, dar l-a remarcat pe Jovan Markovic (20 de ani), atacantul împrumutat de Craiova la Academica marcând două goluri în poarta lui Hankic. Totuşi, patronul lui FC Botoşani ar vrea ca vârful să scape de "burtică".
 
Markovic e unul dintre cei mai promiţători tineri jucători români, dar excesele alimentare îl trag în jos, iar ultimul care a observat acest aspect, în stilul caracteristic, a fost Valeriu Iftime:
 
"Pentru noi contează mai puţin ce vrea FCSB, e mai important ce vrem noi. Avem dorinţa de a şterge ultimul rezultat. Am vorbit cu băieţii, le-am spus să-şi facă o bucurie cu CFR şi le mai iert din păcate. Aş vrea tare mult să ducem acest campionat la o ultimă etapă decisivă. Sper să pot, doar că întotdeauna cei de la Cluj au jucat cu o anumită rigoare, iar ai mei sunt destul de poeţi. Am dat trei goluri, dar dacă-ţi dă Clinceniul patru, mai ales cu copilul ăla cu burtică...Mi se pare excepţional ca fotbalist, dar dă rău la televizor când îl vezi.
 
Avem şi noi slăbiciunile noastre. Meciul cu Clinceni a fost frumos, extraordinar pentru fanii Clinceniului şi dezastruos pentru noi. Până la urmă, spectacolul e important. Fotbalul îţi poate oferi asemenea zile. Acum mi-a trecut, vineri seară nu-mi găseam cuvintele", a spus patronul moldovenilor, luni dimineaţă, la Look Sport LIVE.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20197320/1/jm.jpg

Markovic e aproape de revenirea la Craiova

Tânărul atacant e considerat marea speranţă a oltenilor, iar vineri seară a marcat de două ori pentru Academica în victoria cu FC Botoşani, scor 4-3, fiind ales omul meciului. Planurile sale sunt legate de Craiova, iar oamenii din conducerea oltenilor au avut deja primele discuţii cu el privind revenirea în Bănie:
 
"Cei de la Craiova se uită la mine, ştiu ce au de gând cu mine. Eu vreau să joc pentru Craiova, să dau goluri şi să câştigăm campionatul. Am avut nişte discuţii cu cei de acolo, dar nu este nimic sigur că mă voi întoarce", a declarat vârful, la interviul acordat după meciul de la Clinceni.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele