Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit de sezonul modest al Viitorului: ”E problemă şi de valoare. Jucătorii nu îşi asumă, nu riscă. Mijlocaşii nu pun piciorul în careu”

Superliga Publicat pe 26 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20141880/1/sabau.png

Viitorul Constanţa nu îşi revine şi pare condamnată la retrogradare sau cel mult să joace barajul de menţinere în Casa Liga 1. Asta va fi traiectoria echipei patronate de Gică Hagi, dacă situaţia nu se schimbă radical în ultimele etape. Viitorul a pierdut un nou meci, cu FC Voluntari, scor 0-1, iar George Florescu şi Ioan Ovidiu Sabău au comentat în cadrul emisiunii Fotbal Look, momentele prin care aceasta trece.

Din punctul lor de vedere, jocul Viitorului este unul modest, iar asta s-a văzut şi cu ilfovenii. Nimeni nu şi-a asumat responsabilitatea în ultimii metri, în puţinele rânduri în care jucătorii au ajuns acolo, iar strategia a fost una previzibilă.

George Florescu: ”Voluntari nu a făcut nimic altceva decât să aştepte. A marcat un gol, după care a stat în apărare. A fost o posesie lentă a Viitorului. Practic, remarcam în timpul partidei că e o posesie de dragul posesiei. Nu punea deloc în pericol poarta adversă, pasau fundaşii între ei. În centrul apărării Voluntariului sunt trei stâlpi şi nu cred că ai şanse cu centrări”.

Ioan Ovidiu Sabău: ”E problemă mentală, e o problemă şi de valoare. Jucătorii nu îşi asumă, nu riscă, mijlocaşii nu pun piciorul în careu. E o posesie, dar nu e periculoasă Viitorul. Nu scot un fault, nu intră cu jucători în careu. Erau şase jucători care pasau între ei la mijlocul terenului şi cu portarul. Cei de la Voluntari s-au retras după ce au marcat. Au închis spaţiile, iar Viitorul a jucat numai cu fundaşii. Cei de la Voluntari au avut jumătate de ocazie şi au dat gol”.

FC Voluntari a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, în etapa a treia a play-out-ului din Casa Liga 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Jefte (28).

  • FC Voluntari: Rîmniceanu - Tamaş, Armaş, Balaur - Miranda, I. Gheorghe, Droppa, Ivanov (Remacle '86), A. Vlad - Jefte (Costin '80), A. Ilie (Pesic '68). Antrenor: Bogdan Andone
  • FC Viitorul: Cojocaru - Grădinaru (Benzar '83), Mladen, Dobrosavlevici, R. Boboc - C. Matei (Pitu '83), Grameni, A. Ciobanu - Haită (Pedroso '46), Tsoumou (Buta '68), Jo (Ganea '46). Antrenor: Cătălin Anghel

Viitorul e pe locul 7 în play-out-ul din Casa Liga 1, cu 19 puncte. Poziţia este prima din zona roşie şi duce în barajul de menţinere. FC Voluntari a urcat pe 4, cu 23 de puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele