Ultima oră
VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Derby-ul ultimelor clasate din play-off, Clinceni - Botoşani, de la 17:30 pe Look Sport. Echipele de start
U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi

EXCLUSIV | Jucătorul român care îl uimeşte pe Ionuţ Chirilă: "Naţionala nu poate juca fără el! Explodează ca o rachetă, e fabulos"

Liga I Publicat pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

Prezent în studioul Look Sport LIVE, Ionuţ Chirilă a vorbit la superlativ despre Dennis Man şi Valentin Mihăilă, precizând că cei doi tineri jucători români au un viitor fantastic în Serie A.

Chirilă spune că cei doi au marea şansă de a fi plecat din Liga 1 la o vârstă fragedă, iar în Italia se vor transforma în doi mari jucători, care nu au voie să lipsească din primul 11 al naţionalei.

"Dennis Man este un jucător care la FCSB a jucat mai mult din realizările individuale sporadice, din momentele de joc, tocmai pentru că nu a fost canalizat şi nu i s-au eficientizat calităţile.

A ajuns în cel mai puternic campionat din lume ca tacticizare şi chiar dacă joacă la o echipă care se bate la retrogradare, dar care are însă o forţă de joc, o viteză de joc şi aşa mai departe, după o lună de zile are ofertă de 25-30 de milioane de euro de la Inter sau de la Juventus.

Şi chiar dacă nu o are, o va avea pentru că industria fotbalului italian îi va exploata calităţile lui Dennis Man şi îl va face un mare jucător. Este un mare talent şi va fi un mare talent. Şi el, şi Mihăilă. Jucătorii români, din cauza lipsei de compentenţă a managementului tehnic din România trebuie să plece la 19-20 de ani pentru a deveni puternici.

Chivu şi Mutu, dacă nu plecau la 19-20 de ani, unul nu juca la Chelsea, unul nu juca la Inter. Răducioiu şi Lupescu, dacă nu plecau la 19-20 de ani, nu jucau la Milan şi Leverkusen.

Man va ajunge mai repede (n.r. de doi, trei ani) la Juventus sau Milan. Nu contează că joacă la o echipă de la retrogradare. Este un jucător... Va rămâne în Serie A, se va găsi o echipă.

Toată lumea a sărit pe Man că nu va realiza şi nu va juca. Are nevoie de timp.

Are calităţile necesare, toate calităţile pentru a fi un mare jucător şi campionatul italian îl va face mare.

Şi Mihăilă, cu un plus pentru el pentru că are o calitate pe care nu o poţi antrena, e nativă: explozia. Pleacă din block-start, pleacă fabulos dintre fundaşii centrali. La el ori e gol, ori e penalty. Are o explozie şi un tupeu în sensul bun al cuvântului. Eu am spus că echipa naţională nu are voie să înceapă fără Mihăilă. E un jucător care explodează ca un Boeing, ca o rachetă pe ultimii 30 de metri
", a declarat Ionuţ Chirilă la Look Sport LIVE, pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele