Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | Numele Gică Hagi, rostit mai des ca niciodată pentru postul de selecţioner: ”Vrea să vină şi nu ar cere nici bani mulţi”

Echipa nationala Publicat pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19517368/2/gica-hagi-2.jpg

Interesul pentru numele care ar putea fi rostit după plecarea lui Mirel Rădoi, care se poate despărţi de naţionala României după meciurile din noiembrie, e tot mai mare. Ar putea ca Gică Hagi să vină în locul său, considerat de Daniel Stanciu omul potrivit care ar veni într-un moment cât se poate de potrivit.

Acesta a declarat la Fotbal Look de pe Look Sport + că ”Regele” a demonstrat, prin ce a făcut la Viitorul, că poate să aducă un plus pentru prima reprezentativă. E capabil să motiveze jucătorii şi să îi facă să joace foarte bine, chiar dacă au trecut printr-un moment nu foarte bun.

E important ca naţionala să câştige meciurile şi trebuie să şi joace, dar deocamdată noi migrăm între cele două variante, jocuri bune şi jocuri mai puţin bune dar cu rezultate, fără să avem un efect. Cred că din toate punctele de vedere, Hagi e cel mai potrivit, dacă pleacă Mirel Rădoi. Rădoi e un antrenor tânăr, care vede altfel fotbalul.

Când FRF l-a numit pe Rădoi şi-a asumat un risc. El are o filozofie apropiată de ce se face în Europa. Trebuie să ai şi timp să pui în practică ce vrei. Rezultatele şi evoluţia echipei naţionale vin ca o confirmare dacă se adaptează acolo sau nu. Până acum nu s-a adaptat. Dacă va pleca, eu cred că varianta cea mai bună e Hagi. E un antrenor care a demonstrat că poate să motiveze jucătorii, chiar şi pe cei care au ieşit dintr-un circuit important.

Eu sunt sigur că nu ar veni pe bani mulţi la naţională. El ar vrea să vină”, a declarat Daniel Stanciu la Fotbal Look, de pe Look Sport +.

Hagi a lăsat impresia că vrea să vină 

Considerat de mulţi omul potrivit să preia banca tehnică a naţionalei României, Gică Hagi (55 de ani) a fost întrebat direct dacă-şi doreşte postul de selecţioner. Nu a dat un răspuns clar, dar a lăsat de înţeles că iniţiativa ar trebui să vină şi dinspre federali.

Imediat după ratarea EURO, Hagi s-a transformat în portavocea care vrea schimbarea totală la echipa naţională, iar concluzia generală ar fi că Regele, liber de contract, ar fi interesat să stea în capul proiectului care să aducă, în sfârşit, restartul aşteptat în fotbalul românesc. Zvonurile dinspre tabăra lui Rădoi vorbesc despre o dorinţă a acutalului selecţioner de a renunţa la post, iar Hagi spune, printre cuvinte, că mingea s-ar afla în terenul lui Răzvan Burleanu: "Nu sunt persoana pe care să o întrebi. Nu mă angajez singur, nu?", a răspuns Hagi, pentru as.ro, când a fost întrebat dacă ar putea deveni selecţionerul naţionalei României.

"Este un moment greu, dificil, al nostru, al tuturor românilor. Aceste înfrângeri te fac să te gândeşti la o analiză profundă. România are nevoie de o construcţie la nivel naţional. Nu avem continuitate în rezultate, sunt foarte multe schimbări, şi de jucători şi de rezultate", a mai declarat Regele.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri