Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV ǀ Omrani, cel puţin până în vară la campioana României. ”Vom vedea dacă vom ajunge la o înţelegere”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20568501/1/cfr-cluj-fc-arges-liga-1-casa-pariurilor-19-12-2021-1.jpg

FCSB şi CFR Cluj au remizat spectaculos pe Arena Naţională, scor 3-3, în direct la Look Sport+. Campioana a fost condusă cu 1-0, a revenit la 2-1, a condus cu 3-2, dar a ratat şansa de a se despride la 13 puncte, Iulian Cristea marcând golul egalizator în minutul 90+3!

Din lotul ardelenilor nu a făcut parte Billel Omrani. Atacantul este nerefăcut fizic, după ce s-a infectat cu Covid. Bogdan Mara a vorbit despre situaţia francezului şi la zvonurile cu privire la plecarea sa.

Oficialul campioanei a precizat că Omrani va rămâne la echipă cel puţin pânâ la vară, când îi expiră contractul.

”Este în programul echipei, a revenit după Covid. A avut o perioadă în care a trebuit să stea departe de grup, dar se antrenează normal, mai are câteva zile de recuperat câteva zile pentru a fi la nivelul celorlalţi, dar probabil săptămâna viitoare va fi în lotul echipei.

Vom vedea dacă vom ajunge la o înţelegere pentru prelungirea contractului. Dar cel puţin până la vară va rămâne alături de noi”,
a spus Mara, pentru Look Sport.

Omrani, 28 de ani, a sosit în 2016 la CFR Cluj, liber de contract de la Olympique Marseille. În perioada petrecută în Gruia a adunat 195 de meciuri oficiale, reuşind 47 de goluri şi 35 de pase decisive. 

În palmares şi-a trecut 4 titluri de campion al României şi 2 Supercupe. În 2019 a fost desemnat cel mai bun fotbalist străin al anului în ancheta Gazetei Sporturilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele