Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Patronul CFR-ului, poziţie oficială: "Am dat ordin să nu mai jucăm. Nu mai facem parte din Liga 1!". Dovada că Neluţu Varga nu glumeşte

Superliga Publicat pe 1 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19572183/1/nelutu-varga.jpg


Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a confirmat anunţul făcut prin intermediul lui Marius Bilaşco: nu are de gând să mai lase echipa să intre pe teren la meciul cu FC Argeş, de etapa viitoare! Mai mult, Vlad Măcicăşan, realizatorul emisiunii Fotbal Look de pe Look Sport+, a dezvăluit că Varga a schimbat, deja, biletele de întoarcere de la Roma, iar destinaţia nu mai e Bucureşti, ci Cluj-Napoca.
 
Contactat de producătorii emisiunii Fotbal Look, Varga a transmis iniţial că va intra în direct pentru a comenta cele întâmplate în CFR - Gaz Metan, apoi s-a rezumat la a transmite un mesaj. Unul cât se poate de dur, care a confirmat ipoteza lansată de Marius Bilaşco: "Ne-au sabotat, nu mai facem parte din Liga 1. Am dat ordin să nu mai jucăm! De la Roma mergem direct la Cluj, nu mai mergem la Bucureşti. Ăsta e ordinul meu, să nu mai băgăm echipa", e poziţia oficială luată de patronul campioanei.

Dovada că Neluţu Varga nu glumeşte!

Imediat, moderatorul Vlad Măcicăşan a dezvăluit în direct faptul că Neluţu Varga a dat un alt ordin, acela ca biletele de întoarcere de la Roma să nu mai aibă destinaţia Bucureşti, aşa cum era planificat, ci Cluj-Napoca. Asta pentru a evita drumul în Trivale, pentru partida cu FC Argeş, din etapa a zecea a Casa Liga 1 2020/2021.
 
Prezent în studioul Fotbal Look, Daniel Stanciu, preşedintele rivalei U Cluj, a fost primul care a reacţionat: "Eu nu cred că se va ajunge acolo. E un moment de frustrare. Trebuie analizată situaţia, pentru că am văzut, de exemplu, un arbitraj bun la Iaşi cu Viitorul", a fost mesajul fostului ziarist.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele