Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | Sabău îl îndeamnă pe Sorescu să meargă la FCSB, în ciuda rivalităţii: ”Au mai fost jucători în situaţia lui”

FCSB Publicat pe 28 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20376074/2/sorescu-dinamo.jpg

Dinamo pare dispusă să renunţe la Deian Sorescu pentru preţul corect, de 800.000 de euro + TVA. Asta se crede că i-a transmis FCSB-ului, conform unor date neoficiale, ceea ce înseamnă că e nevoie de un mic efort financiar din partea vicecampioanei.

După discuţiile cu antrenorul Edi Iordănescu, Gigi Becali a transmis că oferă 700.000 de euro pentru căpitanul lui Dinamo. Răspunsul ”câinilor” a fost ferm, 1.4 milioane de euro, dar se pare că acum s-a revenit asupra deciziei şi se cere puţin peste preţul iniţial.

Ioan Ovidiu Sabău a comentat posibilitatea trecerii lui Sorescu la FCSB, în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport+:

Diferenţa e foarte mică, dacă îl vrea FCSB cu adevărat, va da aceşti bani! Dar depinde şi de Sorescu, dacă va putea să joace acolo, cum se vor comporta suporterii cu el. El e cunoscut ca dinamovist, a jucat ani de zile la Dinamo, dar au mai fost jucători care au jucat la FCSB sau la Steaua şi au semnat apoi cu Dinamo, şi invers.

Depinde de el cum se va simţi în astfel de situaţie, cum se va adapta. Rămâne doar la alegerea lui. FCSB ar lua un jucător bun, dacă se face transferul. E un jucător cu capacitate bună de efort, eu îl văd la mijlocul terenului”.

Mijlocaşul Deian Sorescu, cel mai bun fotbalist al echipei din ”Ştefan cel Mare” în acest moment, a fost dorit în Polonia, de Legia Varşovia. Dinamo a refuzat o primă propunere pentru el. A spus nu unei oferte de 400.000 de euro de la Legia Varşovia şi a anunţat că nu renunţă la mijlocaş pentru mai puţin de un milion de euro. Apoi, se pare că a mai redus puţin din pretenţii, la 800.000 de euro, dar polonezii nu au mai fost interesaţi.

1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Sorescu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele