Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Sepsi, transfer important: "Ne-am înţeles cu Ashkovski!". Mutarea care pică odată cu venirea macedoneanului: "Am făcut o ofertă acum două săptămâni"

Superliga Publicat pe 8 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20236244/1/1622404095623.png


Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a dezvăluit la Look Sport LIVE că echipa pe care o conduce i-a ofertat pe Stefan Ashkovski si Valentin Gheorghe, mijlocaşi ofensivi de la FC Botoşani, respectiv Astra. Cum Ashkovski a acceptat propunerea covăsnenilor, atunci "astralul" nu va mai reprezenta o opţiune pentru formaţia lui Leo Grozavu.
 
Ashkovski a ajuns la finalul înţelegerii cu FC Botoşani, iar Valeriu Iftime nu i-a mai propus un nou contract, considerând că macedoneanul cere un salariu prea mare. Imediat, Rapid a intrat pe fir, dar giuleştenii nu au reuşit să pună pe masă un pachet financiar care să-l mulţumească, iar Ashkovski a refuzat oferta. Apoi a venit celor de la Sepsi, care s-au apropiat de dorinţele jucătorului. Ashkovsi e înţeles de Sepsi, iar foarte probabilul transfer face ca formaţia covăsneană să-şi ia gândul de la Valentin Gheorghe, mijlocaşul ofensiv al Astrei care are pe masă o ofertă făcută acum două săptămâni:
 
"Ne-am înţeles cu Ashkovski, dar nu ştiu mai multe. Am făcut o ofertă Astrei acum duoă săptămâni. Dacă am reuşit să semnăm Ashkovski, pică Vali Gheorghe. Nu ne permitem să aducem jucători cu nume mari, dispunem de un buget de 5-6 milioane de euro, din care nu putem aduce nume mari". a declarat Laszlo Dioszegi, la Look Sport LIVE.
 
Stefan Ashkovski a venit la FC Botoşani din postura de jucător liber de contract, în 2019, iar de atunci a marcat nouă goluri în 61 de meciuri.
 
De cealaltă parte, Valentin Gheorghe a strâns 118 meciuri, 28 de goluri şi nouă pase decisive în ultimii cinci ani la Astra.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele