Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ambele echipe au lovit bara VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ambele echipe au lovit bara
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

EXCLUSIV | Situaţie incredibilă la Craiova! Ce a putut să facă Jovan Markovic, după înfrângerea cu Farul. „A fost greu oprit”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21557270/1/universitatea-craiova-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-12-04-2024-1.jpg

Jovan Markovic a fost implicat într-un scandal incredibil după finalul meciului cu Farul. Atacantul s-a înjurat cu suporterii de la VIP şi a fost la un pas de bătaie.

Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Farul, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii. Oltenii au ratat nepermis de mult în acest meci, în timp ce Cojocaru i-a taxat în două rânduri în prima repriză, după ce Baiarm reuşise să deschidă scorul.

Markovic a avut o ieşire incredibilă şi a fost foarte aproape să sară la bătaie cu nişte suporteri aflaţi la VIP, fiind greu de oprit de către colegi.

“Markovic s-a înjurat şi ameninţat cu nişte suporteri de la VIP. A fost greu oprit să nu se urce în tribune şi să se bată cu fanii. S-a înjurat şi cu fanii de la tribuna a doua, după ratarea mare din repriza a doua”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la Prima Sport.

Cârţu nu îl menajează pe Markovic 

Sorin Cârţu a vorbit despre ceea ce a făcut jucătorul Craiovei şi a criticat felul în care a gestionat situaţia.

“Markovic m-a deranjat situaţia asta a lui. Bă, ai ratat, aşa e lumea la stadion. Pe minge ţopăită, în faţa porţii… Nu poţi să ai asemenea execuţii. N-ai voie să ai reacţii de astea în faţa spectatorilor.

A fost certat, i-au spus să se oprească. Nu există aşa ceva. Poate lumea ar fi trebuit să se comporte altfel, dar e stadion. Eu vorbesc din experienţă. Să vedem acum cum se va împăca cu fanii.

Este o problemă asta. Din experienţă, eu am avut o problemă de genul ăsta. Şi am avut o perioadă… M-am scos singur, că am dat goluri, am jucat bine. Dacă are atitudine bună, poate să iasă.

Dă gol în repriza a doua şi după aia îi arăţi spatele, unde scrie Markovic. Numai cu evoluţie bună poţi să reacţionezi în faţa fanilor”, a spus Sorin Cârţu, la Fanatik Superliga.

mail-share icon Email
viewscnt