Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

EXCLUSIV | Sorin Cârţu, convins că Mihăilă îşi va găsi repede echipă, dacă Parma va retrograda. La ce cluburi îl vede

Stranieri Publicat pe 11 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20059438/1/valentin-mihaila-parma-a.jpg

Valentin Mihăilă a câştigat respectul celor de la Parma, cu evoluţiile în creştere pe care le are de la meci la meci. Dat fiind faptul că echipa sa şi a lui Dennis Man se află în zona roşie în Serie A şi poate retrograda, Sorin Cârţu a vorbit despre fostul jucător al oltenilor; ce s-ar putea întâmpla în vară cu el, dacă Parma pică în Serie B.

Cârţu nu crede că Mihăilă va avea de suferit, pentru că, mai mult ca sigur, acesta îşi va găsi fără probleme altă echipă în Serie A. Oficialul Craiovei îl vede la echipe de mijlocul clasamentului, precum Verona sau Bologna.

El a intrat cu Fiorentina, că a dat Parma 8 milioane de euro pe el? Păi nu contează că ai dat bani pe un jucător. Omul are filozofia lui acolo. Mihăilă când a intrat, şi-a făcut simţită prezenţa. Lumea l-a îmbrăţişat imediat. Lumea de acolo, ziariştii au văzut ce valoare are. Credeţi că pe ei i-au interesat că au dat 8 milioane pe el, dacă nu joacă?

El a intrat şi şi-a scos în evidenţă calităţile. Poate să fie obiectul unui alt transfer în Serie A, în vară, dacă Parma retrogradează. Nu la Inter sau Juventus, pentru că nici pentru el nu ar fi bine. Să meargă la o echipă la care să joace, la Verona, Bologna, de exemplu, pentru că poate să joace. La Milan, la Inter, nu poate să facă faţă deocamdată.

Parma are un lot slăbuţ, dar pe dezvoltarea atacului merge bine. Dar în defensivă echipa e slabă. Ai 2-0 şi primeşti două goluri. Te egalează, te înving adversarele după ce conduci cu goluri diferenţă. La ultima fază, cu Fiorentina, trebuia să îşi dea seama fundaşul care şi-a dat autogol că aşa va centra adversarul, să se poziţioneze cumva, să respingă, nu să îl lovească balonul şi să îşi dea autogol”, a declarat Sorin Cârţu la Look Sport Live.

Parma e pe penultimul loc în Serie A, cu 16 puncte după 26 de meciuri. Diferenţa faţă de primul loc care nu duce în Serie B e de şase puncte. Etapa următoare, Parma va juca împotriva locului 4, AS Roma, pe teren propriu.

Valentin Mihăilă e din ce în ce mai apreciat la Parma, mai ales după golul şi pasa decisivă din meciul cu Fiorentina. Chiar dacă echipa lui a făcut doar un rezultat de egalitate, presa locală vorbeşte doar la superlativ de mijlocaşul transferat de la Universitatea Craiova.

Valentin, ne dorim să te fi avut de la început. Nu o să scriu nimic despre meciul de duminică, ce mai este de spus? Mă voi concentra pe doi jucători care ar fi putut să schimbe acest sezon într-un fel sau altul, chiar dacă nu vom avea niciodată dovada că aşa ar fi fost, din păcate.

Este vorba despre Valentin Mihăilă şi Roberto Inglese, cei doi care au creat golul trei cu Fiorentina. Valentin Mihăilă demonstrează că este o bijuterie, crud, dar o bijuterie. Trece de adversar, are personalitate şi mereu influenţează jocul, de bine sau de rău. De când este în permanenţă lângă echipă, mereu a jucat bine, fiind unul dintre cei mai buni de pe teren în fiecare meci jucat.

Este păcat că a ajuns aici cu o problemă fizică majoră, care l-a ţinut pe tuşă practic până la Crăciun. A fost ca şi cum a fost un transfer de iarnă. Mihăilă este de neînlocuit pentru Parma şi acum că a reuşit să se elibereze (după golul din Cupa Italiei), cine ştie dacă nu cumva poate să continue această serie. Mihăilă nu este Kulusevski, dar este cel care se apropie cel mai tare de acesta, şi nu ne putem descurca fără el”, notează Parma Live.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele