Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

EXCLUSIV | Steaua nu se teme de FCSB şi de intenţiile lui Becali. Bumbescu: ”Avem încredere că putem să câştigăm”

FCSB Publicat pe 12 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19973771/3/steaua-1.jpg

Gigi Becali a promis că va face tot posibilul pentru ca Steaua să nu promoveze în Liga 2. A declarat că va trimite fotbalişti de la prima echipă a FCSB-ului la FCSB 2, pentru confruntările directe. Adrian Bumbescu a intervenit la Fotbal Look şi a vorbit despre intenţia lui Becali.

Fostul mare internaţional a declarat că lucrurile sunt liniştite la Steaua, pentru că Daniel Opriţa şi jucătorii sunt încrezători că pot câştiga chiar şi în aceste condiţii. ”Noi avem încredere în echipa noastră, pentru că jucătorii noştri cred că putem să îi batem. Poate să trimită FCSB jucătorii de la prima echipă, eu cred că se va vedea că forţele vor fi echilibrate.

Chiar dacă vor veni mulţi jucători de la echipa mare la echipa a doua, nu cred că va fi o aşa mare diferenţă pe teren în meciurile cu noi. FCSB face sta pentru că probabil celor de acolo nu le convine să promovăm, dar cu siguranţă vom promova.

Cu toate obstacolele pe care ni le pun, eu cred că vom promova. Chiar vorbeam cu Opriţa zilele astea, nu e speriat că FCSB trimite jucători de la echipa mare”, a declarat Bumbescu la Fotbal Look.

Aflată în aceeaşi serie cu FCSB 2, Steaua are un avans de două puncte (26, faţă de 24), dar, la cum merg lucrurile, ambele echipe vor merge în play-off-ul de promovare. Acolo vor juca într-un sistem încrucişat, dar se pot întâlni în finala care va decide echipa care promovează în Liga 2.

970.000 de euro e suma pe care o primeşte Steaua de la MApN, a doua cea mai mare, după handbal, din cadrul Clubului Sportiv al Armatei.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele