Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | "Trebuia să mă duc să semnez". Jucătorul care a ratat şansa de a câştiga trei titluri cu CFR Cluj

Superliga Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20246592/1/uta-arad.jpg


Alexandru Albu (27 de ani) a fost, marţi dimineaţă, invitatul lui Eduard Zelgin la Look Sport LIVE. Mijlocaşul care aparţine de Concordia Chiajna, dar a jucat la UTA în ultimul sezon, a dezvăluit că a fost foarte aproape de CFR Cluj în vara lui 2018, şi-a făcut portretul fotbalistic şi a mărturisit că e dorit insistent de Ilie Poenaru la Academica Clinceni.
 
Înainte să ajungă în vizorul lui Mirel Rădoi pentru echipa naţională, Albu putea semna cu CFR Cluj, dar mutarea a picat în ultimul moment. Dacă se realiza transferul, mijlocaşul putea fi parte a echipei care a câştigat ultimele trei titluri:
 
"Am avut ofertă de la CFR. Era Dan Petrescu antrenor. Trebuia să mă duc să semnez, apoi nu ştiu ce s-a întâmplat. Înainte să ia primul campionat, înainte să plece domnul Dan Petrescu în China şi să vină înapoi. Chiar îmi doream să ajung acolo. Puteam să cresc şi mai mult, dar, pentru câteva probleme, nu s-a mai realizat", a declarat Albu, care şi-a făcut un scurt portret fotbalistic: "Forţa, detenda, plasamentul sunt calităţile mele. Ştiu şi cu mingea. Mă pliez bine. Dar îmi place să joc fundaş central, pentru că pot urca cu mingea, să creez superioritate".

Aşteptat la Clinceni, dar vrea să plece afară!

"Am vorbit vineri cu Ilie Poenaru. Mi-a spus că mă aşteaptă cu braţele deschise, că doar dânsul ştie să mă ducă la apogeu. Cu el am început să joc la mijloc, am jucat doar câteva meciuri fundaş central. Mă ştia de la Chiajna, mi-a spus că mă pliez mai bine ca mijlocaş. Mi-a dat acea încredere, simţeam chiar şi la antrenamente. Nu aveam restricţii, mereu îmi spunea să joc, să nu am emoţii", a mai spus Albu, al cărui obiectiv e un transfer în afara României: "Nu am putut să plec afară, dar ştiu că nu e nimic pierdut. Sunt tânăr, am 27 de ani. Ştiu că pot face pasul şi vreau să-mi demonstrez mie că pot juca la un club puternic din afară. Mi-aş dori în Spania sau Italia, dar asta voi vedea atunci când se va ivi ocazia. Acum m-am ridicat puţin şi trebuie să menţin acest plan al meu de a mă ridica mai mult".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele