Ultima oră
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League
OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului” OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului”
Simona Halep a primit wild card la un turneu important Simona Halep a primit wild card la un turneu important
NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup

Fabulos! Bănel Nicoliţă a refuzat să meargă la Astra Giurgiu din cauza trecutului său „roş-albastru”. Ar fi avut 5.000 de euro pe lună salariu, dar a ales să-şi dea sufletul la CS Făurei

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 1 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20659413/1/banel2.png

Bănel Nicoliţă a scos la iveală un episod spectaculos petrecut în urmă cu câţiva ani, când a refuzat să meargă la Astra Giurgiu, sub comanda lui Marius Şumudică. Giurgiuvenii au câştigat titlul în acea perioadă, în Liga 1. 

După ce şi-a terminat aventura în Ligue 1, la Saint-Etienne, Nicoliţă a primit o ofertă importantă de la Astra Giurgiu. Fotbalistul a refuzat un salariu de 5.000 de euro pe lună pentru că a jucat la FCSB şi a simţit că nu poate juca printre atâţia rapidişti. 

Mai mult, Nicoliţă a dorit să facă performanţă cu echipa din localitatea sa natală, CS Făurei, şi a decis să se implice total acolo.

„Vă mărturisesc un lucru. Am primit ofertă de la Astra. 5.000 de euro pe lună. Domnul Şumudică m-a dorit acolo. Omul a fost foarte dulce cu mine. Mi-a vorbit frumos şi mi-a demonstrat că mă vrea la dumnealui în echipă. 

Sincer, ştiţi de ce nu am acceptat? După două ore i-am spus că nu pot merge acolo. Dacă vă spun motivul… Ştiu că domnul Şumudică este rapidist, iar acolo mai erau încă vreo 6 jucători care ţin cu Rapid, iar asta mi-ar fi creat o stare de disconfort. 

Nu aş fi putut juca acolo, sincer. Deşi, repet, domnul Şumudică s-a comportat ireproşabil. Am refuzat 5.000 pe lună şi am mers la Făurei, unde am pierdut tot, doar că în viaţă am vrut tot timpul să fac din suflet, cu inima. Eu iubesc fotbalul, am plecat de jos şi ştiu ce înseamnă. 5 ani de zile am avut grijă acolo, le-am făcut mâncare la jucători, i-am antrenat. Daţi-mi exemplu de un patron mai nebun decât mine. Au fost jucători care au dormit în casa mea”, a declarat Nicoliţă, la emisiunea Templul Sportului. 

În acest moment, Bănel Nicoliţă a abandonat proiectul de la CS Făurei şi a decis să-şi facă o şcoală de fotbal pentru copii, în Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele