Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Fanii macedoneni reclamă calitatea proastă a gazonului de la Skopje, înaintea meciului cu România

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 6 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20385393/1/profimedia-0444424959.jpg

Macedonia de Nord şi România se înfruntă pe 8 septembrie, de la ora 21:45, pe Tose Proeski Arena (Skopje), în preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Fanii macedoneni reclamă calitatea proastă a gazonului şi acuză Federaţia.

Macedonia de Nord a ratat victoria la Reykjavik, deşi a avut un avantaj de două goluri cu Islanda, până în minutul 78. Meciul transmis în direct pe Look Sport 3 s-a încheiat 2-2.

Velkovski (11’) şi Alioski (54’) au înscris pentru Macedonia de Nord, dar islandezii au revenit spectaculos în ultimul sfert de oră şi au egalat. Bjarnason (78’) şi Gudjohnsen (84’) au marcat.

Publicaţia macedoneană Vecer anunţă că Elif Elmas şi Tihomir Kostadinov sunt incerţi pentru meciul cu România, după ce au suferit accidentări în Islanda.

“Gazonul de la Skopje este într-o stare deplorabilă. E o ruşine pentru Federaţie că permite acest lucru, total inacceptabil! România, deşi are mari probleme în privinţa atacantului, are jucători de bandă rapizi şi mijlocaşi buni. Ne-ar putea lovi pe contraatac, mai ales dacă oboseala jucătorilor noştri se va vedea. România va fi mai proaspătă pentru meciul de miercuri. Principala noastră îngrijorare este oboseala jucătorilor, iar gazonul nu va ajuta”, este mesajul publicat pe pagina macedonianfootball.com, administrată de către fani ai Macedoniei de Nord.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri