Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Farul e din nou la înălţime, graţie lui Gică Hagi. ”Cred că avem o echipă bună în apărare, avem şi oamenii de pe bancă”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20393319/1/hagi.jpg

Farul Constanţa a dispus de Academica Clinceni, cu scorul de 5-0, într-un meci transmis în direct de Look Sport. Dobrogenii au controlat meciul de la un capăt la altul şi au urcat în clasament pe locul 4, la doar două puncte de locul doi, împărţit de Rapid şi FC Botoşani.

Gică Hagi s-a declarat mulţumit de rezultat şi a punctat faptul că jucătorii săi au ştiut să desfacă o formaţie care în trecut le-a pus multe probleme.

”Ştiam că trebuie să-i desfacem, că e o echipă care mereu ne-a pus probleme. Acum am avut răbdare, am construit bine, am reacţionat bine la minge pierdută. Am reuşit un meci bun, am marcat goluri. Se cunoaşte când jucăm acasă, o facem mai bine decât în deplasare. Se simte şi prezenţa suporterilor.

Cred că avem o echipă bună în apărare, avem şi oamenii de pe bancă, care ne-au ajutat astăzi. Sunt mulţumit de lot.

Arătăm bine, mai trebuie să apară şi ceilalţi jucători, care n-au dat cel mai bun randament până acum. Mai sunt şi cei tineri, cărora vrem să le dăm spaţiu. Ăsta e clubul nostru, vrem să producem în continuare, avem o academie bună, care e campioană. Jucătorii tineri ne forţează să le dăm spaţiu.

Enes e şi la juniori, şi la naţională. Trebuie să avem grijă de el, este doar un copil. Sunt mulţumit, ar fi culmea să nu fiu”,
a spus Hagi, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele