FC VOLUNTARI - FCSB, AMÂNAT PENTRU O DATĂ ULTERIOARĂ - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

FC VOLUNTARI – FCSB, AMÂNAT PENTRU O DATĂ ULTERIOARĂ

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB, care ar fi trebuit să se joace în această seară, de la ora 20.30, a fost amânat, urmând ca ziua și ora meciului să fie stabilite ulterior. Decizia a fost luată din cauza faptului că gazonul stadionului „Anghel Iordănescu” devenise impracticabil fiind practic inundat de ploaia care s-a revărsat asupra Voluntariului.

Arbitrul întâlnirii, George Rădulescu a decis inițial să amâne meciul cu o oră, pentru a vedea ulterior cum se prezintă terenul. O oră mai târziu, după 21.00, centralul s-a consultat și cu observatorul, iar decizia luată a fost să se amâne partida.

„Având în vedere condițiile meteorologice care au împiedicat disputarea jocului FC Voluntari – Fotbal Club FCSB, precum și faptul că ambele echipe urmează a disputa jocurile din etapa intermediară de marți, 03.12.2019, Liga Profesionistă de Fotbal, în calitate de organizator al competiției, a adoptat în temeiul art. 12.1 din ROAF decizia de a reprograma meciul de azi la o dată ulterioară, ce va fi stabilită împreună cu partenerul media și cele două cluburi”, a anunțat LPF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine