Ultima oră
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

FCSB poate da lovitura pe piaţa transferurilor, în timpul pandemiei! Suma mutării: 10 milioane de euro

FCSB Publicat pe 1 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19322103/1/fcsb1.jpg

FCSB se pregăteşt să vândă un jucător în această perioadă de pandemie de coronavirus. Vicecampioana României negociază, potrivit declaraţiilor patronului Gigi Becali, cedarea unui fotbalist pentru 10 milioane de euro.

Omul de afaceri nu a făcut public şi numele jucătorului, dar cu siguranţă oferta este pentru unul din cei mai importanţi fotbalişti ai echipei. În funcţie de cum vor decurge negocierile începute marţi, FCSB ar putea da o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, mai ales în contextul economic actual.

Uite acum sunt pe telefon ca să vând un jucător. Nu îi spun numele. Sunt pe telefon să vând un jucător pe zece milioane. Negociez acum", a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Becali le taie salariile jucătorilor

Gigi Becali apreciază că toate echipele din Liga 1 trebuie să reducă salariile la jumătate, pentru a trece cu bine peste pandemia de coronavirus. FCSB oferă, poate, cele mai mari salarii din România şi, dacă nu reduce din remuneraţiile jucătorilor, riscă să aibă pierderi importante.

Becali ar fi în stare să renunţe la jucătorii cu salariile mari, chiar dacă e vorba de cei mai buni de la echipă, de Coman, Man şi Moruţan. În negocierile pe care le poartă în aceste zile, ar putea fi chiar unul dintre cei trei.

Trebuie ca toate salariile să fie la jumătate. E stare de urgenţă, caz de forţă majoră. Cum să stea în picioare contractul unui jucător? E criză! Eu spun ce pot eu să fac, eu dacă nu fac asta, închid. Dau jucătorii, vorbesc cu Gică Hagi să îi dau pe Coman, Man, Moruţan.

Şi trebuie ca echipele să fie lăsate să renunţe la maximum trei jucători în perioada asta. Trebuie să dai drumul la transferuri. Renunţi la trei jucători şi le plăteşti o sumă până când îşi găsesc echipă. Jucătorii pot să trăiască şi cu 1.000 de euro pe lună, nu doar cu 15.000”, declara săptămâna trecută Gigi Becali la Pro X.

FCSB este pe locul 2 în play-off-ul Ligii 1, sub CFR Cluj, dar peste Universitatea Craiova. Până acum, s-au jucat doar două etape din grupa pentru deciderea campioanei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele