Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Florin Prunea se aştepta la neînţelegerile dintre Becali şi Iordănescu jr.: ”Era clar. Nu putea să stea departe. Ştia toată lumea, toţi care îl cunoaştem”

FCSB Publicat pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20435844/1/prunea.jpg

Neînţelegerile dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu au fost intuite de anumite persoane. Printre ele, şi Florin Prunea care se gândea că patronul FCSB-ului nu se va abţine şi va critica, la un anumit moment, evoluţia echipei. Aşa s-a întâmplat acum, deşi FCSB are parte de rezultate pozitive în Casa Liga 1, victorii pe linie.

Din punctul meu de vedere, momentul pe care l-a ales să vină la FCSB a fost unul greu. El îşi desfăşoară activitatea în condiţii speciale. A luat o echipă care era într-o debandadă totală. Dacă mai vine şi altcineva şi începe un atac împotriva grupului, atac frontal adică «Domne, nu-mi convine jocul, chiar dacă noi câştigăm»… Sigur că jocul poate să fie unul mai bun, dar aceste lucruri trebuie să rămână în interiorul clubului.

Eu sunt convins că Gigi dacă se ducea şi vorbea cu Edi şi nu ieşea în spaţiul public cu aceste lucruri… Edi este un om cu care poţi să discuţi orice, îl cunosc foarte bine.

Nu mi se pare firesc să pună presiunea asta, dar îl cunoaştem toţi pe Gigi. Era clar. Nu putea să stea departe. Ştia toată lumea, toţi care îl cunoaştem. Au fost oameni care au spus: «Aveţi puţină răbdare că o să vedeţi ce se va întâmpla». Confirmarea vine acum, el nu poate să stea departe. El tratează echipa asta ca şi cum ar fi jucăria lui. Pe el nu îl interesează rezultate, suporteri, el are drumul lui. Important e să se simtă bine.

Aici sunt două lucruri. Unul e problema contractuală. Edi Iordănescu nu va renunţa cu siguranţă la clauzele contractuale şi bine face şi bine a făcut peste tot unde a fost că şi-a securizat contractul. Şi a doua: Doamne fereşte să vină vreo înfrângere! Că dacă pe fondul ăsta de discuţii în contradictoriu mai apare şi o înfrângere, explodează totul că aşa e la noi la români”, a spus Florin Prunea, pentru ProSport.

Un zvon interesant a apărut în prim-planul fotbalului din Casa Liga 1. Anume, faptul că Edi Iordănescu ar fi decis să plece de la FCSB, după o intervenţie a lui Gigi Becali de zilele trecute, când şi-a dat cu părerea despre echipă, spunând că nu joacă aşa cum el îşi doreşte.

Pe Edi Iordănescu l-a deranajat intervenţia, mai ales că Becali şi-a dat acordul în contractul dintre părţi să nu iasă public cu reacţii împotriva echipei, astfel că, se pare, ar fi decis să plece în iarnă, în pauza respectivă. Posibila decizie a fost comentată de Ioan Ovidiu Sabău în cadrul emisiunii Fotbal Look. Fostul mare internaţional crede că lucrurile ar putea să stea chiar aşa. Îl ştie pe Edi Iordănescu ca fiind un om care face ce spune.

Probabil că Edi s-a gândit că au avut o înţelegere, aşteptările erau altele:`se pare că nu sunt la nivelul aşteptărilor tale şi plec`. Nu m-ar mira să plece, pentru că se ţine de cuvânt în astfel de situaţii. Trebuie să discute cu Gigi, pentru că aşa au stabilit, până într-o zi din săptămână, după meciuri, despre situaţia echipei, şi aşa mai departe. Când dai nişte declaraţii şi ai idee de ce se poate întâmpla... poate asta vrea Gigi să se întâmple. `Vreau să scap de tine!`.

Sigur, jocul FCSB-ului nu e cum trebuie să fie. Sunt alte aşteptări, dar sunt multe probleme, au fost probleme medicale, jucătorii stau două-trei săpătămâni după ce sunt infectaţi cu COVID. E nevoie şi de mai mult de o lună pentru un jucător să revină la un nivel optim”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în emisiunea Fotbal Look.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele