Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Focar de coronavirus la echipa de handbal masculin CS Minaur Baia Mare. Au fost depistate şapte cazuri până acum

Handbal Publicat pe 28 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19495421/1/handba.jpg

CS Minaur Baia Mare a anunţat şapte cazuri de infectare cu noul coronavirus la echipa de handbal masculin.

"Primul caz a fost depistat încă din ziua de 23 septembrie, cu simptome apăture încă de duminică, 20 septembrie. în urma confirmării faptului că sportivul Călin Căbuţ a fost pozitiv la două teste consecutive, în data de 25 septembrie toată echipa a fost supusă unei noi testări. Din păcate, rezultatele au confirmat ca pozitivi încă şase sportivi de la clubul nostru: Robert Nagy, Albert Cristescu, Andrei Buzle, Milan Kotrc, Mihai Dobra şi Paul Oargă.

Jucătorii şi antrenorii echipei noastre au fost liberi după turneul de la Sf. Gheorghe, iar Călin Căbuţ n-a participat la reunirea lotului din 23 septembrie. Ultimul meci al echipei noastre la turneul de la Sf. Gheorghe a fost în data de 17 septembrie, împotriva echipei CSM Bacău, care a raportat mai multe cazuri de Covid-19.

Călin Căbuţ n-a mai avut din acea zi contact cu echipa, exceptându-i pe Milan Kotrc şi Robert Nagy, dar nici aceştia nu şi-au reluat pregătirile. Albert Cristescu a fost coleg de cameră la Sf. Gheorghe cu Călin Căbuţ, dar ei n-au mai avut niciun contact direct după revenirea acasă", a precizat clubul, într-un comunicat.

Miercuri, se va efectua o nouă testare a jucătorilor şi staff-ului de la Minaur. În perioada 4-10 octombrie este programat al doilea turneu al campionatului, tot la Sfântu Gheorghe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele