Ultima oră
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare

Fostul atacant al naţionalei ştie de ce Ianis Hagi este convocat la naţională, deşi la echipa de club este mai mult rezervă: "De asta îl şi convoacă" | EXCLUSIV

EURO 2024 Publicat pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21526260/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023-4.jpg

Naţionala României s-a calificat la EURO 2024 din postura de lider neînvins al grupei din care au mai făcut parte Elveţia, Israel, Belarus, Kosovo şi Andorra.

Grupa "tricolorilor" de la turneul final este formată din Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Bosnia şi Herţegovina – Ucraina / Israel – Islanda). România va debuta pe data de 17 iunie, cu formaţia care va câştiga play-off-ul B, urmând ca pe 22 şi 26 iunie să dispute partidele cu Belgia, respectiv Slovacia.

Până la debutul la EURO 2024, naţionala ţării noastre va juca mai multe meciuri de pregătire. Două dintre ele vor avea loc luna aceasta, cu Irlanda de Nord, pe 22 martie, partidă transmisă în direct la Prima TV, şi Columbia, pe 26 martie. 

Ianis Hagi a fost convocat pentru amicalele cu Iralnda de Nord şi Columbia, deşi mijlocaşul împrumutat de Rangers la Alaves nu a adunat foarte multe minute în acest sezon din LaLiga, iar în ultima perioadă a fost mai mult rezervă neutilizabilă.

Contactat telefonic în cadrul emisiuni Fotbal Show, Viorel Moldovan a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi şi consideră că datorită experienţei pe care a acumulat-o de-a lungul carierei sale, selecţionerul Edward Iordănescu are foarte multă încredere în el.

"Da, a jucat mai puţin. Dacă e corectă sau nu, e destul de greu să fac această apreciere. Bun, ar trebui să joci, e clar, şi să ai meciuri în picioare. Eu cred ca datoriă unei anumite experienţe, el este acolo. Poate că selecţionerul Edi Iordănescu crede foarte mult în el şi de asta îl şi convoacă." , a declarat Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele