Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

FOTO | Romain Grosjean a rămas cu schele, după cumplitul accident de anul trecut

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20487991/1/gro.jpg

La 29 noiembrie 2020, pilotul francez Romain Grosjean suferea un accident înfiorător pe Bahrain International Circuit de la Sakhir, din care a scăpat miraculos.

În turul I al cursei din antepenultima etapă a sezonului 2020 al Campionatului Mondial de Formula 1, monopostul Haas condus de Grosjean a lovit bariera de protecţie de pe marginea pistei cu o viteză de 221 kilometri/oră şi a fost supus unei forţe de peste 50G.

Maşina a lovit frontal bariera de protecţie şi s-a rupt în două bucăţi. Partea cu cockpitul pilotului a trecut de bariera metalică şi a fost cuprinsă de o vâlvătaie. După 27 de secunde parcă fără sfârşit, el a reuşit să iasă din epava în flăcări, suferind doar arsuri la mâini.

În ciuda acestui accident grav care i-a schimbat viaţa, pilotul francez, care ulterior a părăsit Formula 1 şi a trecut în IndyCar, duce o viaţă normală, fără însă a-şi neglija mâna stângă, arsă serios în accident, cu exerciţii zilnice de recuperare.

La un an de la acel accident care a şocat lumea sportului cu motor, Romain Grosejan a discutat cu fostul pilot de F1 Nico Rosberg, care are un canal YouTube. În conversaţia relaxată, care a durat aproape o oră, ei au trecut în revistă câteva momente din cariera lui Grosjean, perioada petrecută la Renault, relaţia cu Fernando Alonso şi, mai ales, accidentul de pe circuitul din Bahrain, informează mundodeportivo.es.

La un moment dat, fostul pilot german l-a întrebat pe Grosjean despre mâna lui, la care Romain Grosjean a reacţionat arătând ambele mâini. "Dreapta e bună, stânga, ceva mai puţin bună", a recunoscut sportivul francez, în vârstă de 35 de ani.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20487991/2/gro-2.jpg


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele