Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Gest superb al lui Lando Norris. Ce cască specială va purta în Marele Premiu al Marii Britanii

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 31 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19437286/1/noris.jpg

Britanicul Lando Norris(20 de ani) va purta în grand-prix-ul de casă, o cască specială, care a fost desenată de o fetiţă în vârstă de 6 ani. Micuţa a fost câştigătoarea unui concurs, iar pilotul de la McLaren, care a obţinut în acest an la Spielberg primul podium din carieră s-a arătat încântat de noua sa cască.

„Mi-a amintit foarte mult de când eram mai tânăr şi scriam nişte chestii frumoase. Este doar super original. Mulţumesc că te-ai ocupat din timp pentru a-l proiecta, Eva”, a postat Norris, pe contul de Twitter.

Marele Premiu al Marii Britanii a ajuns în acest an la ediţia cu numărul 70. În acest weekend piloţii vor concura pe pista de la Silverstone, pentru a 54-a oară.

Italia şi Marea Britanie sunt singurele ţări care au avut curse în Formula 1 de la înfiinţarea competiţiei şi până în prezent, fără pauză. Toată acţiunea este în direct pe canalele Look.

Programul transmisiunilor din Marele Premiu de la Silverstone (ediţia cu numărul 70):

Vineri:

ora 13, Look Sport 3: antrenamente 1

ora 17, Look Sport 3: antrenamente 2

Sâmbătă:

ora 11:25, Look Sport 2: Formula 3, cursa 1

ora 13:00, Look Sport 2: antrenamente 3

ora 16:00, Look Sport 2: Formula 1, calificări

ora 17:45, Look Sport 3: Formula 2, cursa 1

Duminică:

ora 10:45, Look Sport 2: Formula 3, cursa 2

ora 12:00, Look Sport 2: Formula 2, cursa 2

ora 13:25, Look Sport 2: Super Cupa Porsche, cursa

ora 16:00, Look Plus: Formula 1, cursa

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele