Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Glasgow Rangers, mesaj special pentru Hagi după calificarea României la EURO U21: "Performanţă mare, Ianis!"

România U21 Publicat pe 18 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19612912/1/ianis1.jpg

Ianis Hagi a fost titular pentru România U21 în meciul cu Danemarca, iar finalul partidei l-a găsit pe mijlocaşul lui Rangers extrem de fericit, chiar dacă nu a avut foarte multe realizări în timpul confruntării.

Lăsat de Mirel Rădoi să ajute naţionala "mică", Ianis e acum gata să reprezinte România la al doilea  European U21 consecutiv, după ce în 2019 a fost unul dintre protagoniştii echipei care s-a oprit în semifinale.

"Mai mergem la un european, că nu ne-am săturat! Istorie! Am făcut istorie pentru România. De două ori la tineret, la rând. E greu... Frumos! Suntem tineri şi vrem!", a spus Ianis Hagi chiar pe gazon.

Rangers, mesaj pentru Ianis Hagi

După meci, clubul Glasgow Rangers a postat un mesaj de felicitare pentru România şi Ianis Hagi.

"Felicitări lui Ianis Hagi care a fost căpitanul României pentru calificarea la Euro U21. O performanţă extraordinară, Ianis", au scris administratorii contului de Twitter al clubului scoţian.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19612912/2/rangers.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele