Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Grozavu, sancţiune dură, după eliminarea din semifinala Cupei

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19404262/1/leo.jpg

Antrenorul celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, Leo Grozavu a fost suspendat două meciuri, după ce a văzut cartonaşul roşu, ca urmare a protestelor vehemente, în minutul 4 al semifinalei din Cupa României, pe care echipa sa a câştigat-o, scor 4-1, contra celor de la Poli Iaşi.

„În baza art. 53/1 din RD se suspendă 2 (două) jocuri şi i se aplică o penalitate sportivă de 320 lei”, este decizia comisiei FRF în cazul lui Leo Grozavu.

Articolul 53, care face referire la abateri ale ocupanţilor băncilor de rezerve şi accesul în vestiarul arbitrilor, prevede următoarele la alineatul 1: “Jucătorii sau oficialii aflaţi pe banca de rezerve care protestează în mod repetat, prin cuvinte sau gesturi, la deciziile arbitrilor vor fi sancţionaţi cu suspendare pentru 2 jocuri în cazul jucătorilor şi antrenorilor şi pentru o lună în cazul oficialilor”, se arată în comunicatul dat de FRF.

Tehnicianul a declarat la finalul partidei cu pricina următoarele:

„Am nişte băieţi admirabili, care joacă din 3 în 3 zile. Depun nişte eforturi extraordinare. Am făcut o partidă extraordinară. Am revenit după 0-1. Felicit băieţii. O victorie fantastică, după o seară minunată!

Va trebui să tratăm serios jocul de retur. Trebuie să avem şi rezultate bune în campionat, trebuie să rămânem sănătoşi. În mod cert în seara asta s-ar fi umplut stadionul. Tribuna este un aliat al nostru. Ne bucurăm că i-am satisfăcut cu această victorie. Ne dorim să ajungem în finală. Urmează meciul cu viitorul, în Liga 1, o partidă dificilă. Eu ştiu ce înseamnă Viitorul, poate mai mult decât alţii”, a declarat Leo Grozavu la sfârşitul meciului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele