Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Echipa nationala Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21539612/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023-4.jpg

Gică Hagi s-a arătat surprins de decizia luată de Edi Iordănescu de a nu-l titulariza pe Ianis Hagi în niciunul din cele două meciuri amicale disputate de echipa naţională, considerând că ar merita mai multe minute.

Regele l-a lăudat pe fiul său după partida pierdută de România în faţa Columbiei, considerându-l un jucător care nu ar trebui să lipsească din lotul de la EURO.

Tudorel Stoica l-a taxat pe Gică Hagi: „Exagerează prea mult”

Câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Bucureşti în 1986, Tudorel Stoica a analizat evoluţia lui Ianis Hagi din partida de la Madrid şi consideră că Gheorghe Hagi ar trebui să nu îl mai laude atât pe copilul său.

„Gică Hagi îi face un mare rău băiatului (n.r. Ianis Hagi) pentru că îl tot laudă. Peste tot pe unde a fost, Ianis nu a jucat. Pare deja prea mult sa îl lauzi încontinu.

Din păcate astea sunt lucrurile negative din viaţa unui sportiv. Şi eu am fost accidentat şi nu m-a lăudat nimeni. Trebuie să ne adaptăm.

Eu cred că fiecare işi apără copilul şi îl laudă.

Ca să spui că a fost declarat cel mai bun de pe teren, în condiţiile în care tu pierzi cu Columbia, deja mi se pare prea mult. Exagerează prea mult Gică. Copilul mai are de demonstrat la echipa de club. Îi doresc mult succes lui Ianis să joace.

Nu vreau să mai comentez despre acest subiect că nu îmi face placere”, a declarat Tudorel Stoica pentru Digi Sport.

Totodată, fostul mare mijlocaş al naţionalei României este de părere că Ianis Hagi nu merita să fie desemnat omul meciului în meciul cu Columbia.

„Important e rezultatul, jocul echipei, nu că pe un site (n.r. Sofascore) i-au dat cea mai mare notă. Putea şi Denins Man să fie omul meciului pentru că băiatul a pasat, a şutat, a încercat să ajute.

Mă declar învins de fotbalul din ziua de astăzi. Echipa e mai importantă decât un jucător sau altul. Atât timp cât jucătorii nu joacă, nu poţi să ai pretenţii de la postul de mijlocaş.

Eu cred că ne putem face chiar de râs la Euro, din moment ce înfrângerea cu Columbia am transformat-o în sărbătoare”, a mai spusTudorel Stoica pentru sursa citată anterior.

  • Ianis Hagi a marcat primul gol al României în partida de pe „Wanda Metropolitano”
  • Jucătorul lui Alaves a fost desemnat omul meciului şi a primit nota 8, conform SofaScore
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri