Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Ilie Năstase replică dură pentru CTP, după caracterizarea făcută lui Maradona. ”Vă daţi seama ce o să să spună despre mine? Că am fost numărul unu în tenis şi atat, iar apoi o să îi dea drumul veninului din el asupra mea”

Special Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19631932/1/nas.jpg

Cristian Tudor Popescu nu a avut deloc cuvinte frumoase cu privire la moartea lui Diego Maradona. Cunoscutul jurnalist a scris că starul argentinian a fost o persoana care a abuzat de viaţa extrasportivă, iar fanii lui nu înţeleg cu adevărat fenomenul fotbalistic.

Pentru CTP, Johan Cruyff a fost mult mai bun ca Diego Armando Maradona. La scurt timp, Ilie Năstase i-a dat o replică dură editorialistului.

„Este incredibil până unde poate să ajungă acest Cristian Tudor Popescu! Să vorbeşti în asemenea hal despre Diego Maradona?? Nu am cuvinte. Acestui om dacă-i punem coarne este Diavolul în persoană. El pe toată lumea a jignit, pe toţi sportivii noştri mari.

Voi vă daţi seama ce o să fie la gura lui când voi muri eu? Vă daţi seama ce o să să spună despre mine? Că am fost numărul unu în tenis şi atat, iar apoi o să îi dea drumul veninului din el asupra mea. Tot se duce şi comentează despre tenis, dar ce tenis a jucat el la viaţa lui? Zice că a fost copil de mingi la nu ştiu ce meciuri jucate de mine şi de Ion Ţiriac?”
răbufnit Ilie Năstase asupra lui Cristian Tudor Popescu, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele