Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Ilie Poenaru era o ţintă a lui Becali, pentru postul de antrenor la FCSB: ”S-a declarat un admirator al lui”

FCSB Publicat pe 19 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20472980/1/poenarufbb.jpg

Gigi Becali a avut mai mulţi antrenori pe care a dorit să îi aducă la FCSB, după ce a reziliat cu Edi Iordănescu. A apelat la Toni Petrea, dar pe listă au mai fost şi alte nume, printre care şi Ilie Poenaru. Din păcate pentru FCSB, acesta nu putea să vină pentru că regulamentul nu îi permite să antreneze trei echipe în acelaşi sezon, iar el deja se află la a doua experienţă. După plecarea de la Clinceni a ajuns la Mediaş.

Informaţia a fost recunoscută de Mihai Stoica, el precizând şi că Gigi Becali îl simpatizează pe Ilie Poenaru.

Pe Mirel a spus Gigi foarte clar nici nu vrea să îşi detelioreze relaţiile pe care le au, primul nume pronunţat a fost Toni Petrea. E adevărat că Gigi e de foarte multe timp s-a declarat un admirator al lui Poenaru, a fost o discuţie colaterală, era clar că Toni va fi primul contactat.

I-am spus că Poenaru nu poate să antreneze pentru că are deja două echipe pe care le-a antrenat şi pandemia se pare că nu s-a terminat”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Toni Petrea a plecat de la FCSB, în primul mandat, la finalul sezonului trecut. El declara la momentul respectiv că nu va mai prelungi contractul cu bucureştenii, deşi i s-a propus acest lucru. Alegea să meargă pe altă cale, lucru recunsocut la finalul ultimei sale partide la FCSB, cu Universitatea Craiova, pierdută cu 0-1.

În vârstă de 46 de ani, Toni Petrea a pregătit FCSB, în primul mandat, în intervalul iulie 2020 – mai 2021, pentru 49 de meciuri. A înregistrat 28 de victorii, opt egaluri şi 13 înfrângeri. Din mai este liber de contract, întrucât după ce a plecat de la FCSB nu a găsit vreun alt angajament.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele