Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Ilie Poenaru l-a ”certat” pe Deaconu înaintea execuţiilor superbe cu Dinamo: ”Am avut o discuţie mai bărbătească”

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20431491/1/fcsb-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-7-02-2021.jpg

Ronaldo Deaconu a marcat o dublă contra lui Dinamo şi a adus, astfel, victoria Gazului Metan Mediaş, cu 2-1. Antrenorul Ilie Poenaru a făcut publică o discuţie pe care a avut-o cu mijlocaşul, căruia i-a cerut să tragă mai mult de la distanţă. Dialogul a fost purtat chiar cu o zi înaintea celor două super-execuţii.

Trebuie felicitat Ronaldo Deaconu. Îl aşteptam de mult. Chiar ieri am avut o discuţie mai bărbătească. L-am întrebat ce făcea sezonul trecut când nu avea soluţii. I-am cerut să tragă şi acum, la fel ca anul trecut. Mi-a promis că o va face. Şi iată! 

E o victorie foarte importantă, de moral, de încredere. Încă jucătorii mei n-au ajuns la un nivel la care să creadă că sunt în stare de multe lucruri bune. Au avut atitudine, au ştiut să sufere, să se sacrifice. E un lucru minunat. Avem un grup foarte puternic şi să sperăm că putem continua aşa. Sper să arătăm din ce în ce mai bine de la meci la meci. Cred că merităm să fim mai sus în clasament”, a declarat Poenaru, la finalul partidei.

Gaz Metan Mediaş a învins-o pe teren propriu, scor 2-1, pe Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Casa Liga 1, transmis în direct de către Look Sport

Decarul medieşenilor, Ronaldo Deaconu, a oferit cele mai frumoase minute din campionatul României, din sezonul curent. În doar două minute s-a ridicat la înălţimea numelui său, marcând două eurogoluri prin şuturi din afara careului.

Ivanovski a transformat în minutul 84 o lovitură de pedeapsă uşor acordată de centralul partidei, însă nu a fost suficient pentru ca Dinamo să obţină măcar un punct la Mediaş. 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri