Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!

Ionuţ Radu este tot mai aproape de a semna cu un club din Superligă! Decizia de ultimă oră luată de portarul român

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21448550/1/radu.jpg

Informaţiile apărute în ultima vreme sugerează că Ionuţ Radu îşi va continua cariera în Superligă, iar portarul român a luat o decizie uriaşă care deschide drumul spre o revenire în ţară.

Rapid şi CFR Cluj sunt cele două echipe la care ar putea ajunge Radu. Sava şi Moldovan sunt în negocieri cu echipe din străinătate, iar în cazul în care cel puţin unul dintre ei va pleca, Radu ar avea şanse foarte mari să semneze cu una din pretendetele la titlu.

O revenire în ţară ar fi de bun augur pentru portarul de 26 de ani, care ar deveni cel mai probabil titular şi ar putea fi prezent la Campionatul European din Germania.

Se pare că acesta este obiectivul principal a lui Ionuţ Radu, care a luat o decizie foarte importantă. Concret, goalkeeper-ul este împrumutat de Inter la Bournemouth şi o mutare nu poate avea loc câtă vreme nu va fi rupt contractul cu formaţia engleză. 

Conform jurnalistului Marino Pinto, Ionuţ Radu i-a contactat pe oficialii lui Inter şi le-a cerut să întrerupă împrumutul la Bournemouth. 

Portarul de 26 de ani nu a mai fost legitimat în România din 2013, atunci când se află la Dinamo în perioada junioratului. De-a lungul carierei profesioniste, acesta a evoluat la Inter, Avellino, Genoa, Parma, Cremonese, Auxerre şi Bournemouth. Pentru naţionala României, Radu a strâns patru selecţii în ultimii doi ani.

"Ionuţ Radu a cerut să fie rechemat mai devreme din împrumutul la Bournemouth, deoarece portarul vrea să joace mai mult. Rapid Bucureşti şi CFR Cluj din România şi-au manifestat deja interesul." este postarea lui Marino Pinto pe contul său de X (fostul Twitter).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele