Ultima oră
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”
VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători
Decizie interesantă luată de Bogdan Lobonţ! A titularizat un portar de 17 ani cu Universitatea Craiova Decizie interesantă luată de Bogdan Lobonţ! A titularizat un portar de 17 ani cu Universitatea Craiova
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2. Puncte uriaşe obţinute de moldoveni VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2. Puncte uriaşe obţinute de moldoveni
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start

Joao Felix crede că Mbappe este cel mai bun atacant din lume

Barcelona Publicat de Tudor Moisa pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21552682/1/profimedia-0826439155.jpg

Mijlocaşul echipei FC Barcelona, Joao Felix (24 de ani), crede că francezul Kylian Mbappe, de la Paris Saint-Germain, este cel mai bun atacant din lume.

"Poate că este cel mai bun atacant din lume", a spus fostul jucător al Benficăi. "Îmi place modul în care joacă. Poate primi mingea la picior sau în spaţiu şi este foarte rapid. Cu alte cuvinte, este foarte decisiv şi face diferenţa în orice echipă la care joacă", a precizat el.

Dar pentru el, Mbappé sau Ousmane Dembélé nu vor fi suficienţi pentru a învinge FC Barcelona, miercuri, în sferturile Ligii Campionilor. "Amândoi sunt foarte buni, dar fotbalul este despre dueluri şi zece jucători nu le vor câştiga pe toate", spune el. "Trebuie să fim buni în defensivă pentru a-i putea opri pe ei şi pe ceilalţi. Trebuie să ne ridicăm nivelul de joc în comparaţie cu Napoli (adversara Barcelonei în runda precedentă, n.r.). PSG este mai bună decât Napoli, iar noi va trebui să facem un pic mai mult. Au o echipă mare, bine pregătită, aşa că trebuie să ne ridicăm nivelul jocului şi să ne folosim punctele noastre forte".

El a prezis că FC Barcelona se va califica în semifinale. "Între PSG şi Barça, cred că vom fi noi, vom vedea", a spus el, înainte de a numi celelalte trei semifinaliste: "Înclin spre Manchester City, Arsenal şi Atlético Madrid".

Criticat uneori pentru prestaţiile sale inconstante, jucătorul împrumutat de la Atlético Madrid recunoaşte în cele din urmă că este entuziasmat de aceste meciuri mari. "Vreau să iau parte şi să ajut cât pot de mult. Acestea sunt meciurile în care sunt cel mai motivat, care mi se potrivesc cel mai bine. Sper să fiu pe teren cât mai mult posibil".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele