Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Jocurile Olimpice | Alexandru Novac s-a calificat în finală la aruncarea suliţei

JO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20338536/1/novac-2.jpg

Atletul Alexandru Mihăiţă Novac s-a calificat în finala probei de aruncare a suliţei, miercuri, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu o performanţă de 83,27 metri.

Novac a reuşit din prima încercare să arunce suliţa la 83,27 m, cea mai bună performanţă a sa în acest sezon, terminând pe locul al patrulea în Grupa A şi al şaptelea la general.

În calificări, cea mai bună aruncare a fost a indianului Neeraj Chopra, 86,65 metri.

Novac va evolua în finala de 12 sâmbătă, 7 august, de la ora 14:00 (ora României).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20338536/2/novac.jpg

Zece atleţi tricolori s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar cinci au ratat faza următoare: Florentina Iuşco, Alina Rotaru (săritura în lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Alin Firfirică (aruncarea discului), Rareş Toader (aruncarea greutăţii).

Andrea Mikloş s-a retras din calificări la 400 metri din cauza unor leziuni la un tendon ahilian.

Singura finalistă tricoloră de până acum, Bianca Ghelber, s-a clasat pe locul 6 la aruncarea ciocanului.

În competiţia de la Tokyo vor mai intra Daniela Stanciu (săritura în înălţime) şi  Marius Cocioran (50 km marş).

Sursa foto: Facebook COSR

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele