Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

John Ene va antrena Academica Clinceni la meciul cu FC Argeş, în locul lui Ilie Poenaru

Academica Clinceni Publicat pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20395614/1/ilie-poenaru.jpg

John Ene va pregăti echipa Academica Clinceni la meciul cu FC Argeş, în locul lui Ilie Poenaru, demis miercuri,

"În urma încetării colaborării cu Ilie Poenaru, antrenorul interimar al echipei Academica Clinceni va fi John Ene. El se va ocupa de pregătirea meciului cu FC Argeş, de duminică, ora 13:30, din etapa 9 a Ligii I", a anunţat Academica Clinceni. Academica Clinceni – FC Argeş se va disputa pe Stadionul Dinamo.

Clubul Academica Clinceni a anunţat, miercuri, că s-a încheiat colaborarea sa cu tehnicianul Ilie Poenaru.

Poenaru se afla la conducerea echipei din ianuarie 2018.

S-a încheiat o eră la Academica Clinceni. A fost un ciclu de 3 ani jumătate care a pus comuna Clinceni pe harta fotbalului românesc. Colaborarea dintre Academica Clinceni şi Ilie Poenaru a ajuns la sfârşit. Ilie Poenaru este antrenorul care a reuşit performanţe remarcabile cu Academica Clinceni.

Mai întâi a fost promovarea în Liga I, apoi menţinerea în primul eşalon într-un an extraordinar de greu la nivel mondial. Totul a culminat cu calificarea în playoff în sezonul 2020-2021, unde Academica Clinceni nu a făcut doar un act de prezenţă, reuşind să acumuleze 11 puncte şi să termine sezonul pe locul 5 în Liga I.

 Îi mulţumim lui Ilie Poenaru şi staff-ului său pentru tot ceea ce au realizat la Academica Clinceni şi le dorim mult succes în carieră”, este anunţul de pe site-ul clubului din Clinceni.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri