Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Jucătorii s-ar putea răzbuna pe Gigi Becali şi îl pot ”curăţa” de bani: ”Cunosc ce s-a întâmplat, lucrurile sunt foarte simple”

FCSB Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19379146/1/becali.jpg

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a anunţat că îi bagă în şomaj tehnic pe jucătorii care nu acceptă diminuarea salariilor pe timpul pandemiei de COVID-19. Omul de afaceri chiar a acţionat în acest sens în cazul anumitor fotbalişti, doar că acum a intervenit o problemă, de pe urma căreia va trage serios. Secretarul general al AFAN, Dumitru Costin, a anunţat că dacă jucătorii în cauză vor face plângere, vor câştiga litigiile.

Cristi Bălgrădean, Harlem Gnohere, Adi Popa, Alexandru Stan, Bogdan Planic şi Marko Momcilovic sunt cei care au refuzat să semneze actele prin care salariile erau reduse cu anumite procente până la finalul pandemiei. Ei pot face, aşadar, o plângere, prin care să acuze decizia luată de club şi să primească banii datoraţi.

Cunosc exact ce şi mai ales cum s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte simple şi foarte clare, fotbaliştii vor câştiga litigiile, iar clubul va fi bun de plată. Din două motive. În primul rând, fiindcă a aplicat măsura în mod selectiv. Adică pe unii i-a trimis în şomaj tehnic, iar pe alţii nu, deşi toţi au fix acelaşi domeniu de activitate. Nu e ca şi cum cei pe care i-a trimis lucrau la ghişeu, să zicem, şi nu mai aveau obiectul muncii, iar ceilalţi munceau în alt sector şi a fost nevoie de ei în continuare.

Apoi, în al doilea rând, notificările trimise jucătorilor n-au fost făcute în termen legal, după care s-a revenit şi s-a admis că a fost o eroare materială, ceva... În concluzie, dacă jucătorii vor deschide acţiuni în instanţele sportive, sută la sută vor câştiga”, a spus Dumitru Costin pentru gsp.ro.

FCSB a început pregătirea pentru reluarea sezonului de Liga 1. Vicecampioana României a început antrenamentele, a făcut testele de COVID-19 şi va disputa şi două meciuri de verificare în această săptămână, pe 3 şi 6 iunie. Adversarii sunt Academica Clinceni şi FC Voluntari, ambele echipe aflate în grupa pentru retrogradare.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele