Ultima oră
Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo” Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo”
August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat
”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului ”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00 Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"

"La 62 de ani intru şi joc mai bine ca el, pe cuvânt!" Jucătorul distrus în direct de Gigi Becali

Liga I Publicat pe marți, 13:09
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19406921/1/gb1.jpg

Înfrângerea cu Astra, scor 2-3, după ce FCSB a avut un avantaj de două goluri, l-a enervat la culme pe Gigi Becali, care şi-a făcut praf echipa şi a pus tunurile pe unul din titularii echipei lui Bogdan Argeş Vintilă.

"Ţinta" lui Becali este fundaşul Andrei Miron (26 de ani), fotbalist adus de la Botoşani în această iarnă, care însă pare intrat definitiv pe lista neagră.

"Pe Miron... să mă ierte. Nu putem, nu mai pot să cert echipa din cauza lui. Dacă dă Alibec cu capul din 3 metri. Dacă Miron vine şi face alunecare ca să respingă. Nu am nimic, dar el nu e... Dacă joc eu fundaş central, joc eu la 62 de ani mai bine ca el. Pe cuvânt!", a spus Gigi Becali la ProX.

7 meciuri a strâns Miron în tricoul FCSB, club pentru care a marcat un gol;

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele