Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Laszlo Balint, declaraţii ”la rece”, după promovarea cu UTA. ”Nu a fost deloc uşor pentru noi după acea decizie de înjumătăţire a punctelor”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19443296/1/bal.jpg

UTA a promovat în Liga 1 după 12 ani petrecuţi în ligile inferioare. ”Bătrâna Doamnă” a jucat ultima dată în prima divizie în sezonul 2007-2008 pe care îl încheia pe penultima poziţie, 17, şi mergea în Liga 2 alături de alte trei echipe de tradiţie: U Cluj, Dacia Mioveni şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Laszlo Balint, artizanul acestui succes a vorbit despre reuşita elevilor săi. Tehnicianul a declarat că a fost o perioadă extrem de grea, mai ales după înjumătăţirea punctelor, care i-a afectat grav pe cei de la UTA.

 

„Mă simt satisfăcut, mulţumit că am reuşit să încheiem un sezon extrem de dificil. 2020 se pare că este un an al schimbărilor radicale în fotbalul românesc.

A fost o perioadă extrem de dificilă şi nu cred că numai pentru mine sau pentru băieţii pe care i-am antrenat, cât pentru toată lumea angrenată în acest play-off, pentru că a fost un play-off special. Pentru noi a fost un consum psihic, emoţional incredibil. Credeţi-mă, cred că am îmbătrânit cinci ani în aceste cinci meciuri. Eu am insistat foarte mult pe menţinerea meritului sportiv. Este clar că sunt nişte situaţii de criză, iar situaţiile de criză impun nişte decizii de criză. Nu a fost deloc uşor pentru noi după acea decizie de înjumătăţire a punctelor”
, a declarat Laszlo Balint, la ProSport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele