Ultima oră
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”

Laszlo Dioszegi, mai nervos ca niciodată! A intrat în direct la Fotbal Show şi a răbufnit. ”Nu avem cum să nu ne supărăm! Prea de tot! Am tăcut până acum” | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21549488/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-cupa-romaniei-20-04-2022.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat  pe teren propriu, scor 1-1, cu Farul Constanţa, în etapa a treia a play-off-ului Superligii.

Golurile au fost marcate de Munteanu ’44 pentru Farul şi Safranko ‘45+1 pentru Sepsi.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi a intrat în direct la Fotbal Show. Recunoscut pentru calmul său, omul de afaceri nu s-a mai putut abţine şi a lansat o ”rafală” de critici la adresa arbitrajului inteligent.

Dioszegi consideră că cei de la Sepsi sunt grav dezavantajaţi de arbitraje şi reclamă în meciul contra campioanei un gol anulat pe nedrept echipei sale, respectiv validarea deşi a fost fault în atac la reuşita dobrogenilor.

”Nu avem cum să nu ne supărăm! Prea de tot! Am tăcut până acum. Cei de la VAR de ce sunt plătiţi acolo?

A fost gol valabil! Nu ştiu până când mai răbdăm. Data trecută cu Farul mingea nu a trecut de linia porţii şi s-a dat gol. E prea mult şi trebuie să ridicăm vocea. Am tăcut, am tăcut, iar ei greşesc contra noastră.

Acest arbitru de la VAR ar trebui 10 luni să nu mai arbitreze. Domnul Popa (n.r. arbitrul VAR) nu avea timp să vadă?! Arbitrul a greşit foarte mult.

E prea de tot ce se întâmplă cu VAR-ul. De ce mai avem dacă în loc să rezolve mai mult complică? De ce sunt plătiţi cei din VAR? Mai bine să nu fie VAR, plătim degeaba. În loc să rezolve faza mai mult încurcă. Sincer vă spun, arbitrajul era mai bun fără VAR. Ce am văzut în ultimele meciuri e prea de tot”,
a răbufnit omul de afaceri, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele