Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Legendarul rugbyst Dan Carter, dublu campion mondial cu ”All Blacks” şi-a anunţat retragerea din activitate

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/19995212/1/carter.jpg

Rugbystul Dan Carter, dublu campion mondial cu All Blacks, şi-a anunţat, sâmbătă, retragerea din activitate la 38 de ani.

"Mi-am dat seama că nu mai am aceeaşi dorinţă de a juca, aşa că e momentul potrivit să mă opresc", a declarat Carter pentru L'Equipe.

Sportivul şi-a petrecut cariera la profesionişti în Noua Zeelandă, la Canterbury Crusaders, înainte de a pleca în Franţa, după Cupa Mondială din 2015. El a petrecut două sezoane în Japonia, la Kobelco Steelers, înainte ca sezonul să fie oprit din cauza pandemiei de coronavirus. În ultimul an, el a evoluat la Auckland Blues.

Carter a câştigat titlul mondial cu Noua Zeelandă în 2011 şi 2015 şi are 112 selecţii pentru All Blacks.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele