Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Liverpool devine invincibilă cu aceste transferuri! ”Cormoranii” se conformează şi oferă peste 122 de milioane de euro

Premier League Publicat pe 13 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19389934/1/liverpool.jpg

Liverpool este la un pas să se încoroneze campioana Angliei, iar acum începe demersurile în vederea transferurilor pe care le-ar putea face în pauza de vară. Echipa lui Jurgen Klopp plănuieşte două mutări de la Wolverhampton şi e gata să plătească peste 122 de milioane de euro. Este vorba de Ruben Neves (23 de ani), pentru care ar oferi aproximativ 55.5 milioane de euro şi Adama Traore (24 de ani), în schimbul a 67 milioane de euro.

Acestea sunt pretenţiile financiare ale fostei echipe a lui Ionel Ganea, care a avut un sezon foarte bun în Premier League, dar nici în Europa League nu s-a descurcat rău. De accea, sumele amintite sunt cele cerute de clubul Wolverhampton, care vrea să aducă în schimbul lor alţi jucători, din câte se pare pe filiera portugheză, care a funcţionat atât de bine în ultimele sezoane şi care a ridicat nivelul echipei.

În cazul lui Traore, ”cormoranii” sunt în negocieri avansate, anunţă presa din Spania. După un sezon foarte bun la Wolverhampton, totul se poate termina cu un transfer spectaculos pentru fotbalist. Traore a impresionat prin forţă, dar şi datorită vitezei pe care o poate dezvolta în anumite momente. Dacă va ajunge la Liverpool, s-ar integra perfect în faza de atac, acolo unde Klopp are jucători pe stilul atacantului, precum, Mane, Salah sau Firmino.

Traore a marcat 6 goluri şi a oferit 10 pase decisive în acest sezon. În rândul venirilor are şanse mari să fie bifat şi Timo Werner, atacantul lui Red Bull Leipzig, a cărui clauză de cumpărare este destul de mică, ţinând cont de realizările sale, 58 de milioane de euro.

Jurgen Klopp îşi conturează şi lista plecărilor pentru pauza de vară, iar jurnaliştii englezi au aflat primele 3 nume care părăsesc Liverpool. Adam Lallana, Dejan Lovren şi Xherdan Shaqiri sunt fotbaliştii care, potrivit liverpoolecho.co.uk, nu mai sunt doriţi de neamţ, iar contractul cu ei nu va mai continua.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele