Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Lovesc mingea şi driblez la fel ca Hagi". Unde joacă tânărul care şi-a permis să refuze FCSB, Dinamo şi Viitorul

Liga II Publicat pe 21 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19397814/1/mb1.jpg

 
Petrolul Ploieşti are în curte un nou talent. Mario Bratu (18 ani) a refuzat oferte de la FCSB, Dinamo şi Viitorul pentru a rămâne sub comanda lui Costel Enache şi nu ezită să se compare cu Ghoerghe Hagi.
 
Mijlocaş dreapta cu 11 meciuri şi un gol marcat în acest sezon de Liga 2, Bratu a intrat rapid în vizorul cluburilor importante din Liga 1, dar iubirea pentru echipa din Ploieşti, oraşul natal, este mult prea mare pentru ca tânărul fotbalist să plece înainte de obţinerea promovării: "Lovesc mingea foarte bine, asemănător cu Hagi. Driblez ca el. L-am văzut pe internet ca a marcat multe goluri de la mijlocul terenului şi asta m-a inspirat.Iubesc Petrolul de când mă ştiu. Sunt convins că vom promova pentru că avem cea mai bună echipă. Am refuzat pe FCSB, Viitorul şi Dinamo doar ca să rămân aici, la mine acasă E mai bine pentru mine", a declarat Mario Bratu, conform ziare.com.
 
Ca orice tânăr fotbalist, Bratu vrea să-şi construiască un nume la echipa la care a crescut, apoi să facă pasul spre echipa naţională şi spre o formaţie din Europa, de preferat din Spania: "Vreau să fac lucruri frumoase în oraşul meu natal şi apoi mă gândesc şi la echipe de afară. Să joc în echipa naţională e visul meu. La Liga este campionatul meu preferat, mi-ar plăcea să joc acolo", mai spune încrezătorul puşti al celor de la Petrolul Ploieşti.
 
Pe Mario Bratu şi pe colegii lui petrolişti îi putem urmări începând cu 4 iulie, live pe canalele Look Sport, odată cu începerea play-off-ului Ligii 2, unul în care Petrolul ia startul cu 19 puncte, la egalitate cu FC Argeş şi Rapid şi la şase puncte în spatele liderului UTA.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele