Ultima oră
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara

Lukaku a dezvăluit ce mesaj a primit de la Eriksen, înainte de Danemarca - Belgia

EURO 2020 Publicat pe 17 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20249186/1/rl.jpg


Belgianul Romelu Lukaku a declarat că s-a gândit să îl viziteze pe Christian Eriksen la spital, însă a ajuns la concluzia că danezul trebuie în primul rând să fie cu familia în aceste momente. Lukaku consideră că ar fi bine ca fotbaliştii să urmeze cursuri de prim ajutor.
 
Întrebat dacă îl va vizita pe Eriksen la spitalul aflat alături de stadion, Lukaku a răspuns: “Am vorbit cu antrenorul, dar cred că Christian trebuie în primul rând să fie cu familia sa în aceste momente. Este cel mai important. El mi-a trimis un mesaj pe Whatsapp pentru a-mi zice că este bine. I-am răspuns să aibă grijă de el. Joi îi voi mai trimite un mic mesaj”.
 
Fotbalistul a menţionat că el şi colegii săi nu au avut nevoie de consiliere psihologică după ce i s-a întâmplat lui Eriksen. “Am fost toţi afectaţi de ce i s-a întâmplat lui Christian, mai ales cei care au jucat cu el. Dar vom intra pentru teren pentru a câştiga. Noi nu am avut nevoie de susţinere psihologică. Suntem puternici psihic. În lotul nostru este multă experienţă şi asta se simte”.
 
Lukaku este de părere că este o idee bună ca fotbaliştii să fie instruiţi pentru a acorda primul ajutor. “Ar fi foarte util să învăţăm ce trebuie să facem. Ceea ce i s-a întâmplat lui Christian arată că numeni nu este ferit. Simon Kjaer a avut o reacţie rapidă şi utilă. Ar trebui toţi să facem cursuri de prim ajutor”, a spus belgianul.
 
Naţionala Belgiei înntâlneşte Danemarca, astăzi, la ora 19.00, pe stadionul Parken din Copenhaga, în grupa B a Campionatului European.
mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele