Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai

Tenis Publicat pe 17 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20183551/1/profimedia-0596798147.jpg

Revenirea pe zgură a lui Roger Federer are loc la Look Sport +! Turneul ATP de la Geneva este pe canalele sportive Look!

Luni, 17 mai, începe pe Look Sport + turneul de tenis de la Geneva, unul dintre ultimele turnee pe zgură, înainte de Open-ul francez. Mulţi tenismeni au ales să joace aici pentru a se pregăti cât mai bine pentru Roland Garros, printre care şi Roger Federer care a suferit anul trecut o accidentare şi nu a mai jucat niciun turneu pe zgură de la Roland Garros 2019. Mult aşteptata revenire pe terenul de zgură a lui Roger Federer, care şi-a anunţat participarea la turneul de la Geneva, va fi acompaniată şi de nume mari din topul mondial precum italianul Fabio Fognini, francezul Benoit Paire, canadianul Denis Shapovalov şi australianul Alex de Minaur.

Turneul de la Geneva, începe luni, 17 mai, iar Look Sport + cât şi celelalte canale sportive Look vor difuza 5 meciuri pe zi din primele tururi, începând cu ora 13.00, urmând ca joi, de la ora 14.30 şi vineri, de la ora 15.00, Look Sport + să difuzeze sferturile de finală şi semifinalele. Finala va fi difuzată pe canalele Look Sport, sâmbătă, de la ora 17.00.  (vezi video aici).

Turneul de 250 de puncte aliniază la start o serie de jucători din Top 100 ATP, printre care şi cei mai în formă jucători ai momentului. Deţinătorul trofeului şi proaspătul câştigător al turneului de la Madrid, Alexander Zverev, Casper Ruud (top 16) şi Cristian Garin (top 22), revelaţiile momentului în tenis, acestea sunt doar câteva nume care se vor alătura campionului elveţian Roger Federer. Acesta din urmă va juca pentru prima oară acest turneu unde, de-a lungul anilor, mai mulţi jucători celebri au câştigat trofeul, printre care Bjorn Borg, Mats Wilander sau Stan Wawrinka.

Look Sport îţi dă o întâlnire de neratat cu Roger Federer, în direct şi în exclusivitate, de luni 17 mai până sâmbătă 22 mai, pe canalele sportive Look Sport.

Credit foto: Profimedia Images

Turneul de la Geneva, începe luni, 17 mai, iar Look Sport + cât şi celelalte canale Look vor difuza 5 meciuri pe zi din primele tururi, începând cu ora 13.00, urmând ca joi, de la ora 14.30 şi vineri, de la ora 15.00, Look Sport + să difuzeze sferturile de finală şi semifinalele. Finala va fi difuzată pe canalele Look Sport sâmbătă, de la ora 17.00.

Mult aşteptata revenire pe terenul de tenis a lui Roger Federer, care şi-a anunţat participarea la Turneul de la Geneva, va fi acompaniată şi de nume mari din topul mondial al jucătorilor de tenis precum italianul Fabio Fognini, francezul Benoit Paire, canadianul Denis Shapovalov şi australianul Alex de Minaur.

Look Sport îţi dă întâlnire cu Roger Federer, în direct şi în exclusivitate, de luni 17 mai până sâmbătă 22 mai pe canalele sportive Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele