Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Mancini, după un nou meci convingător al Italiei: "Am meritat victoria. Băieţii s-au descurcat foarte bine"

EURO 2020 Publicat pe 17 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20249067/1/rm.jpg


Selecţionerul Italiei a declarat, miercuri seară, după calificarea în optimile de finală ale Campionatului European, că echipa sa a meritat victoria în faţa naţionalei Elveţiei, scor 3-0.
 
“Elveţia este o echipă puternică. Ştiam că urma să fie un meci dificil şi aşa a fost. Ne-am creat mai multe ocazii şi am meritat victoria. Am avut probleme în primele minute, dar apoi am făcut presing avansat şi i-am forţat să facă greşeli. Băieţii s-au descurcat foarte bine. Nu a fost uşor, al doilea meci în cinci zile. Jucăm fiecare meci la victorie. Dedicăm această victorie tuturor celor care suferă în acest moment”, a spus Mancini.
 
Reprezentativa Italiei a învins, miercuri seară, pe Stadionul Olimpic din Roma, cu scorul de 3-0, selecţionata Elveţiei, într-un meci din grupa A a Campionatului European de fotbal şi s-a calificat în optimile competiţiei.
 
Golurile au fost marcate de Locatelli ’26, ’52 şi Immobile ‘89
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele