Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Marius Croitoru, la pământ după eliminarea din Europa League: "E cea mai tristă zi din viaţa mea!" Cauza eşecului cu Shkendija: "Asta ne-a lipsit"

FC Botoșani Publicat pe 17 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19484344/1/rps5767.jpg

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoşani, s-a declarrat foarte dezamăgit de eliminarea din Europa League, în faţa formaţiei macedonene Shkendija, subliniind că echipei sale i-a lipsit luciditatea în faţa porţii.

"Sunt trist, dar asta este viaţa! Trebuie să merg înainte, pentru că nu am ce face. Din păcate, astăzi nu am putut face mai mult. Îmi pare rău pentru băieţi şi pentru tot ceea ce înseamnă acest coeficient pentru ţară. Din păcate, nu am putut să ajutăm cu nimic din punctul acesta de vedere. Îmi pare nespus de rău, dar trebuie să mergem mai departe.

Nu am fost limpezi în careu, am avut ocazii, n-am dat gol, băieţii şi-au dorit, n-am ce să le reproşez din punctul ăsta de vedere. Au avut atitudine, păcat că iau gol în minutul 1, minutul 2. Pentru mine este cea mai tristă seară din viaţa mea.

Am dominat clar, dar nu am avut luciditatea necesară în faţa porţii. Ştiam că eram în faţa unui moment istoric pentru club şi pentru ei ca jucători.

Cum să mi se pară? N-aş vrea să vorbesc acum la cald, pentru că nu este genul meu. Discuţiile pe care le voi avea, le voi avea doar în interiorul vestiarului.

Am avut, din păcate, arbitrii n-au văzut, cum şi noi am fost avantajaţi în anumite meciuri, acum şi ei au greşit.

Ca echipă a contat şi lipsa de experienţă, dar nu pot da vina pe lipsa de experienţă, nicidecum! Ar fi absurd! Altele au fost cauzele, nu lipsa de experienţă", a declarat Marius Croitoru, pentru Look Plus.

FC Botoşani, eliminată în turul 2 preliminar al Europa League

Formaţia FC Botoşani a fost eliminată, joi seară, pe teren propriu, de echipa din Macedonia Shkëndija, scor 0-1 (0-1), în turul doi preliminar al Ligii Europa, meci la care botoşănenii au fost în superioritate numerică din minutul 67.

Golul a fost marcat de Ibrahimi, în minutul 2.

De la oaspeţi a fost eliminat Alimi, în minutul 67, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele