Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Marius Niculae se întoarce în fotbalul românesc: "Am ajuns la o înţelegere!"

Superliga Publicat pe 12 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20113119/1/nic.jpg


Marius Niculae (39 de ani) se întoarce în fotbalul românesc. Fostul atacant a fost convins de Ionel Dănciulescu să accepte un post de antrenor la Academia de Fotbal a lui CS Dinamo, noul proiect prin care "Corbul", Ionuţ Lupu şi fanii din Ştefan cel Mare vor să ajute la dezvoltarea tinerilor fotbalişti.
 
La fel ca Narcis Răducan, care şi-a deschis un proiect asemănător, Clubul Sportiv Dinamo pune accent din ce în ce mai mult pe antrenamentele individuale. Iar Marius Niculae, fost atacant important în Ştefan cel Mare, a fost de acord să accepte o funcţie de antrenor. Fără bani, dar cu dorinţa de a veni alături de Ionel Dănciulescu şi Ionuţ Lupu şi a pune umărul la construirea "ABC-ului" fotbalistic pentru tinerii jucători, după cum anunţă ProSport:
 
"E o discuţie mai veche pe care am avut-o şi acum am ajuns la o înţelegere. O să fac individualizare la Dinamo, cu puşti între 13 şi 14 ani. Se spune că pasul este cartea de vizită a oricărui jucător şi asta trebuie să-i învăţăm pe tinerii fotbalişti. N-am cerut bani. E voluntariat! La început s-au speriat, alţii cer să fie plătiţi pentru aşa ceva, dar nu vreau să dau nume.
 
Eu le-am spus şi lui Danciu şi celor din club că trebuie să dăm înapoi ce am învăţat de la regretatul Piţi Varga, adică bazele fotbalului. Şi asta vreau să fac şi eu, mai ales că voi lucra cu jucătorii pe terenurile unde am crescut la Dinamo", a declarat "Săgeată", pentru sursa citată.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele